Emilia Romana Boutique, Sunny Beach, Bugarska

Sunny Beach, Bugarska – ID 14789
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam apartmane koji se nalaze u kompleksu Emilia Romana Boutique, Sunny Beach, Bugarska.

Prednosti butik kompleksa Emilia Romana
Emilia Romana Boutique kompleks nalazi se u mirnom i zelenom dijelu Sunčevog brega, samo 600 metara od plaže. Nudi mirno okruženje za opuštanje, a ipak je unutar pješačke udaljenosti od središta naselja i njegove široke ponude trgovina, restorana i kafića. U neposrednoj blizini se nalazi škola, vrtić, zdravstvena ustanova i pošta, što osigurava da su svi javni sadržaji nadohvat ruke.

Oprema kompleksa:

Bazen u obliku lagune sa zonama za opuštanje
Restoran i bar
Recepcija
Igralište
Lift
Parkiralište
Uređenje zelenila i parka
Zaštitarska služba 24 sata
Vlasnici i njihovi gosti mogu uživati u svim ovim sadržajima i blagodatima kompleksa koji se brižno održava tijekom cijele godine.

Zašto investirati u nekretninu na Sunshine Coastu?
Sunčana obala jedno je od najvećih i najpopularnijih ljetovališta u Bugarskoj i cijeloj crnomorskoj regiji. Naselje nudi 8 km dugu pješčanu plažu s finim svijetlim pijeskom i postupnim ulaskom u more, idealnu za obitelji s djecom i neplivače. Šetalište uz plažu, koje se proteže duž obale do povijesnog grada Nesebara, oivičeno je brojnim kafićima, restoranima i ugodnim trgovinama. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju razni festivali, koncerti i druga kulturna događanja.

Posljednjih godina Sunčana obala doživjela je značajnu modernizaciju i nudi modernu infrastrukturu usporedivu s najboljim europskim destinacijama. Posjetitelji i stanovnici mogu posjetiti i lokalni Action Water Park koji nudi zabavu za sve generacije – od tobogana i vodenih tobogana do bazena, hidromasažnih kada, restorana i mnogih drugih atrakcija.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE IMANJE UZ MORE?
Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok raspon kvalitetnih i provjerenih stanova u odmaralištima kao što su Sunčana obala, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i druga. Pružamo kompletnu uslugu, uključujući:

Kompletno upravljanje imovinom: Brinemo se o održavanju, najmu i postprodajnim uslugama.
Cjelogodišnja podrška: Naši su uredi otvoreni tijekom cijele godine i spremni smo vam pomoći u bilo čemu.
Provjerene ponude: radimo samo s provjerenim programerima i vlasnicima nekretnina kako bismo osigurali sigurna i isplativa ulaganja.
Zašto investirati u Bugarsku?
Bugarska je sve popularnije odredište za strane ulagače zahvaljujući povoljnim cijenama nekretnina, stabilnom gospodarstvu i rastućem turističkom tržištu. Odmarališta kao što su Sunny Beach i Sveti Vlas nude veliki potencijal za sezonski najam i osiguravaju privlačan povrat ulaganja. Izvrsna prometna dostupnost, moderna infrastruktura i prijateljska klima čine Bugarsku atraktivnim odredištem za ulaganje u nekretnine za odmor i stalne nekretnine.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i zakazivanje pregleda ove jedinstvene nekretnine! Dostupni smo vam tijekom cijele godine i pružit ćemo kompletnu uslugu kupnje i upravljanja vašom nekretninom na bugarskoj obali Crnog mora.

Jedinice u kompleksu

Prekrasne 2 sobe s pogledom na bazen, Emilia Romana Boutique Complex, Sunčana obala
Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija Povoljna cijena
59 m2
2+kk
4/4
600 m
115,000 €
Šipka vpravo
Bazen
bazeni
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00