Građevinsko zemljište u Perušiću Idealna investicijska prilika za gradnju u Hrvatskoj

Perušić, Hrvatska – ID 14474
283,460 €
Područje 14173 m2
More 90 000 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju zemljište površine 14.173 m² na prekrasnoj lokaciji u Perušiću, samo 15 minuta hoda od centra grada.

Ovo zemljište se nalazi uz cestu u blizini izgrađenog područja i predviđeno je za izgradnju prema prostornom planu općine.

Zemljište je idealno za izgradnju turističkih objekata poput hotela, pansiona, a nudi i mogućnost korištenja za javne i društvene sadržaje. Zahvaljujući strateškom položaju i lakom pristupu s asfaltne ceste, parcela je atraktivna investicijska prilika za razvoj turističkih ili komercijalnih projekata.

Ova nekretnina nalazi se u blizini važnih turističkih atrakcija kao što su Pećinski park Grabovača (1 km), rijeka Lika i Memorijalni centar Nikola Tesla. Parcela je lako dostupna s glavnih prometnih pravaca - udaljena je samo 300 metara od autoceste, što omogućuje lak pristup Zagrebu za 1 sat i 50 minuta i Zadru za manje od sat vremena. Do Karlobaga se starom cestom stiže za 45 minuta, a do Nacionalnog parka Plitvička jezera ugodno je putovanje lokalnim cestama.

Blizina grada Gospića (13 km) i svih gradskih sadržaja, uključujući i rijeku Gacku, povećava vrijednost ove parcele. Uz kompletnu infrastrukturu u blizini parcele, ova lokacija je spremna za hitnu izgradnju.

Perušić je slikovito mjesto u Ličko-senjskoj županiji, okruženo prekrasnom prirodom koja privlači turiste svojom blizinom nacionalnih parkova i povijesnih spomenika. Ovo područje poznato je po mirnom ruralnom okruženju, au isto vrijeme i po odličnoj dostupnosti glavnim turističkim atrakcijama u Hrvatskoj. To Perušić čini idealnim mjestom za ulaganja u turistički sektor, poput hotela, pansiona ili sportskih objekata.

Hrvatska nudi stabilno gospodarstvo i rastuće tržište nekretnina, što je čini privlačnom za investitore i turističke poduzetnike. Blizina popularnih turističkih destinacija, kao što su Nacionalni park Plitvička jezera ili jadranska obala, povećava potencijal za povrat ulaganja na ovoj lokaciji. Hrvatska je poznata po prekrasnoj prirodi, povijesnim gradovima i čistom moru koje privlači turiste iz cijelog svijeta.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za luksuzna zemljišta i nekretnine koje zadovoljavaju najviše standarde. Pružit ćemo pravnu pomoć i kompletno savjetovanje pri odabiru nekretnine te pružiti svu podršku tijekom cijelog procesa kupnje.

Ako ste zainteresirani za ovu ponudu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o obilasku. Pomoći ćemo Vam pronaći idealnu parcelu ili imanje prema Vašim zahtjevima!

Područje
14173 m2
Posao
1 km
Liječnik
12 km
Kafić
890 m
Restoran
720 m
Bar
8 km
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00