Luksuzan stan u centru Poreča

Poreč, Hrvatska – ID 13166
595,000 €
Područje 284 m2
Izgled 5+kk
Pod 2/3
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju izuzetan stan u centru Poreča u Istri.

Ovaj prostrani stan ukupne stambene površine 284 m² i korisne površine 270 m² je u vrlo dobrom stanju i nalazi se na 2. katu trokatnice od cigle.

Raspored stana je 5-sobni, što osigurava dovoljno prostora i udobnosti za zahtjevnije klijente.

Stan je renoviran 2019. godine, a izvorna gradnja je završena 2009. godine. Ima balkon, lođu, terasu i konobu. Nekretnini pripada i parkirno mjesto.

Grijanje je lokalno na struju i kruta goriva.

Stan je kompletno opremljen i odmah useljiv. Priključak na internet je nešto što se podrazumijeva, kao i dostupnost javnog i cestovnog prijevoza.

Struja je predviđena na 230V, a otpad je priključen na javnu kanalizaciju.

Medicinske ustanove, pošta, lanac trgovina, usluge i supermarket nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Ova nekretnina udaljena je samo 500 metara od mora i nudi prekrasan pogled na more. Lokacija je vrlo tražena, što osigurava ne samo kvalitetno stanovanje, već i izvrsnu investicijsku priliku.

Poreč je prekrasan primorski gradić na zapadnoj obali Istre u Hrvatskoj, poznat po svojoj bogatoj povijesti, kulturnim spomenicima i prekrasnim plažama. Grad je popularan među turistima zbog svojih povijesnih spomenika, poput Eufrazijeve bazilike, koja je UNESCO-va svjetska baština. Poreč također nudi širok izbor sportskih i rekreacijskih aktivnosti, od vodenih sportova do biciklizma i golfa. Zahvaljujući svom položaju, također je odlična polazna točka za otkrivanje ostalih ljepota Istre.

Ovo je idealno mjesto za one koji traže udoban život na mirnoj, a istovremeno dobro opremljenoj lokaciji s bogatim mogućnostima za rekreaciju i kulturne aktivnosti. Za više informacija i dogovor o obilasku, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
284 m2
Korisna površina
270 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
260 m
Liječnik
220 m
Kafić
260 m
Restoran
90 m
Bar
500 m
Škola/vrtić
30 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00