Namještene 2 sobe s pogledom na more, blizu plaže, Chatou Aheloy 2

Aheloy, Bugarska – ID 14708
73,500 €
Područje 59 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/6
More 400 m
Naknada za uslugu 600 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju moderan 2-sobni stan površine 59,66 m² u novom kompleksu u Aheloyu, Bugarska, samo 400 metara od plaže. Stan se nalazi na 3. katu od ukupno 6 i ukupne je površine 52,41 m². Raspored prostorija uključuje prostrani dnevni boravak s kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon s prekrasnim pogledom na more. Orijentacija stana je istočna, što osigurava dovoljno sunca tijekom cijelog dana.

Stan se prodaje kompletno namješten modernim namještajem što se može vidjeti na priloženim fotografijama. U zgradi postoji lift. Nekretnina nudi visok investicijski potencijal s godišnjim prinosom od najma koji je u stalnom rastućem trendu.

Kompleks ima veliki bazen s odvojenim dijelom za djecu, koji je okružen zelenilom i cvjetnjacima. U izgradnji su korištene najsuvremenije tehnologije i kvalitetni građevinski materijali. Prilikom kupnje stana sklapa se ugovor s društvom za upravljanje koje osigurava održavanje i upravljanje zajedničkim prostorima. Godišnja naknada za održavanje iznosi 600 eura. Zgrada je odobrena prema Aktu 16 i ima uporabnu dozvolu.

Naša tvrtka MOJE IMANJE UZ MORE nudi širok izbor provjerenih nekretnina u Bugarskoj. Specijalizirani smo za pružanje kupnje, iznajmljivanja i cjelokupnog upravljanja nekretninama na bugarskoj obali u područjima kao što su Aheloy, Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Pomorie i drugim atraktivnim lokacijama. Naše usluge uključuju sveobuhvatnu brigu i pomoć nakon prodaje. Kao izvorni Bugari, djelujemo na ovom području tijekom cijele godine i osigurat ćemo vam nesmetan proces kupnje i naknadnog najma nekretnine. Naša suradnja s klijentima ne završava sklapanjem ugovora, već naprotiv, tu počinje.

Aheloj je slikoviti primorski gradić poznat po mirnoj atmosferi, zelenim parkovima, vrtovima i vinogradima. Nalazi se samo 5 minuta vožnje od povijesnog grada Nesebara i najpoznatijeg bugarskog ljetovališta Sunny Beach. Grad ima izravnu vezu s Burgasom (29 km) i zračnom lukom redovnim autobusnim linijama i minibusevima.

Pomorie, koje je udaljeno samo 9 km, poznato je po svom ljekovitom blatu i idealnim uvjetima za lječilišni turizam. Zaljev Pomorie je popularno mjesto za jedrenje, jedrenje i ribolov. Ova regija je idealan izbor za one koji traže stan u blizini mora, s kvalitetnom infrastrukturom i visokim investicijskim potencijalom.

Kat
3
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
59 m2
Korisna površina
52.41 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
620 m
Liječnik
2 km
Kafić
350 m
Restoran
180 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
580 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00