Nove 2 sobe u blizini plaže i gradskih sadržaja po vrlo povoljnoj cijeni, Interkontinentalna četvrt

Hurghada , Egipat – ID 13266
52,000 €
Područje 80 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj super deluxe odmah useljiv stan od 80 m2 nalazi se na 1. katu Intercontinentala - Hurghada. Apartman se nalazi u privatnom kompleksu s 24-satnim osiguranjem i ograničenim pristupom samo za vlasnike i njihove goste. Udaljenost od gradske plaže Plaža broj 9 je 600 metara.

Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, jedne kupaonice, prostranog dnevnog dijela, kuhinje, blagovaone i balkona. Nalazi se u drugom redu od turističkog šetališta Hurghade. U roku od 5 minuta hoda vlasnici će imati pristup svim potrebnim sadržajima, a sve što će vam ikada trebati bit će na samo nekoliko minuta od vašeg stana. Rado ćemo pomoći s namještajem i opremom.

Stan je pogodan za one koji traže luksuz, privatnost i izvrsnu lokaciju. Stan je dovršen najkvalitetnijim materijalima i ima sofisticiran moderan dizajn te se nalazi na pješačkoj udaljenosti od obližnje javne plaže. Radi se o novogradnji i zgrada je uredno upisana temeljem zelenaškog ugovora.

Mjesto:

Apartman se nalazi u četvrti Intercontinental, na pješačkoj udaljenosti od javne plaže "Plaža br.9", samo 5 minuta od turističkog šetališta u Hurghadi, 5 minuta od trgovačkog centra Senzo, 5 minuta od Carrefoura, 5 minuta od Kawthera. području, 10 minuta od međunarodne zračne luke Hurghada, 15 minuta od Sahl Hasheesha i 20 minuta od El Gouna.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
80 m2
Korisna površina
64 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Osiguranje
Osiguranje

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00