Novi apartman s bazenom blizu mora, Privlaka

Privlaka, Hrvatska – ID 12730
510,000 €
Područje 124 m2
Izgled 4+kk
Pod 3/3
More 65 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se novi stan sa bazenom u Privlacu. Nalazi se samo 65 m od mora i plaže.

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade. Raspored prostorija uključuje ulaz, wc, hodnik, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinju, ostavu, blagovaonicu i dnevni boravak te terasu. Ukupna površina ovih prostorija je 103,32 m². Stanu pripada i krovna terasa te dva vanjska parkirna mjesta.

Ukupna neto korisna površina stana sa svim pratećim sadržajima iznosi 124,37 m².

Udaljenost od centra je 1,9 km.

Zgrada je u izgradnji, a useljenje je planirano na proljeće 2024. U zgradi se nalazi ukupno 5 stambenih jedinica. Konstrukcija je izvedena betonskim zidovima. Toplinska izolacija fasade je polistiren 10 cm.

Podne obloge su pločice. Prozori su aluminijski sa trostrukim ostakljenjem. Kapci su klizni i okretni. U stanu se nalaze ukupno 4 klima uređaja, po jedan u dnevnom boravku i po jedan u svakoj spavaćoj sobi. Zgrada ima i dimnjak. Ulazna vrata su sigurnosna i protupožarna.

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno svega 15 minuta vožnje od grada Zadra, smješteno na velikom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale idealne su za potpuno opuštanje. Grad nudi sve potrebne sadržaje za udoban i kvalitetan život: trgovine, restorane, poštu, ambulantu. Ljubitelji sporta i rekreacije željni jedrenja ili surfanja pronaći će svoj raj u obližnjim naseljima. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
124 m2
Korisna površina
103.32 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00