Prekrasan apartman s pogledom na more samo 30 metara od pješčane plaže u Rogoznici, Hrvatska.

Rogoznica, Hrvatska – ID 14592
290,000 €
Područje 63 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 30 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju komforan apartman ukupne površine 63 m² koji se nalazi na drugom katu zgrade, samo nekoliko koraka od plaže i vrlo blizu centra Rogoznice.

Ovaj apartman uključuje 2 spavaće sobe, kuhinju povezanu s dnevnim boravkom, kupaonicu i terasu s prekrasnim otvorenim pogledom na more.

Stanu pripada i parkirno mjesto. Stan se nudi potpuno namješten i opremljen, što ga čini idealnim izborom za trenutno useljenje.

Posjedovanje apartmana u Rogoznici pružit će vam mirno okruženje primorskog ljetovališta u kojem možete svakodnevno uživati u ljepoti Jadranskog mora. Blizina plaže i centra grada omogućuje lak pristup svim sadržajima, restoranima, kafićima i trgovinama. Nekretnina je također odlična investicija za turistički najam zbog sve veće potražnje za smještajem u ovoj atraktivnoj destinaciji.

Rogoznica je slikovito mjesto na obali Jadranskog mora u Dalmaciji, smješteno u blizini gradova Šibenika i Splita. Idealno je mjesto za opuštajući boravak uz more s prekrasnim plažama, prirodnim uvalama i bujnim zelenilom u okolici. Grad je također poznat po svojoj luci i slikovitoj povijesnoj jezgri s tradicionalnim ulicama u kojima možete otkriti hrvatsku kulturu i gostoprimstvo. Rogoznica nudi široku ponudu sportova na vodi, ronjenja i šetnje u prekrasnoj prirodi.

Hrvatska je jedna od najpopularnijih destinacija na jadranskoj obali, zahvaljujući prekrasnim plažama, čistom moru i bogatoj povijesti. Nudi idealne uvjete za planinarenje, jedrenje, ronjenje i druge rekreativne aktivnosti. Hrvatska je poznata i po izvrsnoj gastronomiji i ljubaznim ljudima. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj je privlačno ne samo za vlastitu upotrebu, već i za iznajmljivanje zbog sve veće potražnje za rekreacijskim nekretninama.

Naša agencija za nekretnine pruža kompletnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Pomoći ćemo Vam ne samo u odabiru idealnog stana ili kuće, već iu pribavljanju cjelokupne dokumentacije i pravnih usluga. Specijalizirani smo za prodaju nekretnina uz more i nudimo veliki izbor apartmana, vila i parcela na najljepšim lokacijama diljem obale. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći pronaći nekretninu iz snova.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
63 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00