Prekrasan stan za sladokusce u srcu Hurghade, pogodan za cjelogodišnji život i za iznajmljivanje

Hurghada , Egipat – ID 14784
86,000 €
Područje 155 m2
Izgled 4+kk
Pod 3/5
More 850 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Luksuzni stan za ljubitelje Egipta u srcu Hurghade i blizu plaže i svih sadržaja i zabave!

Ovaj nevjerojatan stan od 155 m² nalazi se na 3. katu i nalazi se u četvrti El Hadaba, u blizini njemačkog veleposlanstva u Hurghadi.

• Luksuzni stan u Hadabi nudi obilje prostora s tri spavaće sobe, uključujući glavnu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom. Uz glavnu kupaonicu, postoji još jedna zajednička kupaonica za udobnost svih stanara. Apartman također uključuje otvorenu kuhinju, blagovaonicu i prostrani dnevni boravak.

• Zbog svoje povoljne lokacije, stan je idealan izbor za one koji traže prostran život na povoljnoj lokaciji.

• Stan u Hadabi prodaje se nenamješten, završen je najkvalitetnijim materijalima i ima sofisticiran moderan dizajn, gdje ćete uživati u eleganciji i prostoru na svakom koraku. Stan ima zidove u boji kadulje koji izazivaju osjećaj opuštenosti i uzemljenosti. Rado ćemo vam pomoći s namještajem i opremom po nenadmašnoj cijeni.

Stan u Hadabi prodaje se uz zeleni ugovor, koji služi kao potvrda da su nekretnina i njen sadašnji vlasnik ispravno upisani u Jedinstveni državni registar nekretnina u Egiptu.

Lokaliteti:

Ovaj prekrasan stan može se pohvaliti izuzetnom lokacijom u srcu četvrti Hadaba u Hurghadi. Nalazi se na pješačkoj udaljenosti od njemačkog veleposlanstva i trga Sheraton, nudeći nenadmašnu pogodnost. Poznata ulica Sheraton, koja se smatra središtem grada, nalazi se na maloj udaljenosti i omogućuje jednostavan pristup supermarketima, trgovinama, bankama, ljekarnama, restoranima, barovima, plažama i hotelima.

Osim toga, okrug Hadaba je strateški smješten: 850 metara od najniže plaže, samo 10 minuta vožnje od međunarodne zračne luke Hurghada, 5 minuta od marine, 10 minuta od turističkog šetališta Hurghade i 20 minuta od El Goune i Sahl Hasheesha. Ova izvrsna lokacija osigurava da stanovnici imaju sve što im je potrebno nadohvat ruke, što ovo mjesto čini vrlo atraktivnim za život.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
4+kk
Područje
155 m2
Korisna površina
120 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00