Prodaja male kuće u blizini plaže Veliki Pjesak, Dobra Voda, Černá Hora

Dobra Voda, Crna Gora – ID 14787
80,000 €
Područje 63 m2
Izgled 2+kk
More 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova udobna jednokatnica nalazi se u popularnom predjelu Dobra Voda, samo 600 metara od plaže Veliki Pjesak, što je čini idealnim mjestom za opuštanje uz more.

Kuća od 61 m² nalazi se na parceli od 200 m² i nudi savršenu opciju za one koji traže manju nekretninu za odmor u blizini plaže.

Kuća je kompaktna, ali praktično raspoređena. Ima dvije sobe, kupatilo i terasu na kojoj se nalazi mala kuhinja. Terasa je savršeno mjesto za opuštanje nakon dugog dana na plaži ili za objedovanje na otvorenom u toplim ljetnim večerima. Zahvaljujući jednostavnom rasporedu i manjoj veličini, kuća ne zahtijeva puno održavanja, što je čini idealnom za odmor.

Kuća se nalazi na pješačkoj udaljenosti od svih potrebnih sadržaja, kao što su trgovine, restorani, ljekarne i ostali sadržaji. Dobra Voda je malo, ali popularno turističko odredište, poznato po čistom moru i prekrasnim plažama. Plaža Veliki Pjesak poznata je po finom pijesku i popularno je mjesto za kupanje i sportove na vodi. Zahvaljujući blizini ovih sadržaja, kuća je idealna kako za rekreaciju tako i za dugotrajni boravak.

Posjedovanje nekretnine na području Dobre Vode iu Crnoj Gori općenito donosi brojne prednosti, uključujući rastući turizam, stabilnu ekonomsku situaciju i atraktivno obalno okruženje. Crna Gora nudi jedinstven spoj prirodnih ljepota, povoljne klime i niskih troškova života, što je čini idealnom destinacijom za ulaganje u nekretnine uz more. Štoviše, Crna Gora nastavlja rasti kao odredište i za turiste i za investitore, što osigurava potencijalni povrat ulaganja.

Dobra Voda je dobro povezana sa glavnim prometnim pravcima Crne Gore. Zračna luka Podgorica udaljena je otprilike sat vremena vožnje, što osigurava praktičan pristup međunarodnim putnicima. U isto vrijeme, područje je dobro povezano cestovnom mrežom, što omogućava lako putovanje do obližnjih turističkih destinacija poput gradova Bara ili Ulcinja.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz pružit će vam potpunu podršku pri kupovini nekretnine u Crnoj Gori, uključujući pravne usluge i administrativnu pomoć. Nudimo širok izbor nekretnina na najatraktivnijim lokacijama uz more. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu kuću ili apartman koji će ispuniti vaše snove o životu uz Jadransko more.

Kontaktirajte nas za više informacija i rado ćemo Vam pomoći da odaberete idealnu nekretninu na području Dobre Vode ili drugim dijelovima Crne Gore.

Broj katova
1
Izgled
2+kk
Područje
63 m2
Zaplet
200 m2
Korisna površina
61 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
65 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00