Prodaja samostojeće vile s bazenom u Kaštel Starom - Idealno ulaganje u turizam u Hrvatskoj

Kaštel Stari, Hrvatska – ID 14497
740,000 €
Područje 650 m2
Izgled 7+kk
More 1 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 3700 €
Godišnji prinos: 6.0%

Nudimo na prodaju prekrasnu samostojeću vilu na vrlo poželjnoj lokaciji u Kaštel Starom. Ova prostrana vila prostire se na dvije etaže ukupne bruto površine 350 m² i nalazi se na parceli od preko 1000 m². Vila je udaljena cca 1,5 km od mora, što nudi mir i privatnost, ali u isto vrijeme jednostavan pristup plaži i centru grada.

U prizemlju vile nalazi se prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom koji imaju direktan izlaz na veliku terasu. Tu su i dvije spavaće sobe, sauna, kupaonica i wc. Vanjske stepenice vode vas na prvi kat gdje se nalaze četiri dvokrevetne sobe s vlastitim kupaonicama, jedna jednokrevetna spavaća soba (idealna kao dječja soba) i još jedan WC. Prvi kat također ima izlaz na prostranu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na okolnu prirodu.

Vanjski prostor vile krasi bazen od 38 m² i lijepo uređen vrt, što doprinosi šarmu ove nekretnine. Na posjedu također postoji dovoljno parkirnog mjesta za više automobila.

Ova se vila već uspješno koristi kao turistički najam i ostvaruje značajan prihod, što je čini odličnom investicijskom prilikom. Njegova lokacija, veličina i sadržaji čine ovu nekretninu idealnom ne samo za obiteljski život, već i za iznajmljivanje unutar rastućeg tržišta luksuznih vila u Hrvatskoj.

Posjedovanje vile u blizini hrvatske obale nudi ne samo luksuzan stil života, već i mogućnost pasivnog prihoda od turističkog najma. Zbog svog položaja između Splita i Trogira, Kaštel Stari je popularno mjesto kako za domaće stanovništvo tako i za strane posjetitelje. Vila je odličan izbor za one koji traže nekretninu uz more koja spaja udobnost modernog življenja s tradicionalnim hrvatskim stilom.

Kaštel Stari jedan je od sedam pitoresknih gradića koji čine Kaštela i poznat je po svojim povijesnim spomenicima, prekrasnim plažama i opuštenoj mediteranskoj atmosferi. Grad je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od Zračne luke Split i ima izvrsne veze s obližnjim turističkim odredištima poput Trogira i Splita. Kaštela nude sve potrebne usluge, uključujući restorane, trgovine i kulturne sadržaje, što ih čini idealnim mjestom za stalni boravak ili odmor.

Hrvatska je u svijetu poznata po svojim prekrasnim plažama, čistom moru te bogatoj povijesti i kulturi. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj odličan je izbor za one koji žele spojiti luksuzan život s isplativom investicijom. Zbog sve veće popularnosti Hrvatske kao turističkog odredišta, postoji veliki potencijal za rast vrijednosti nekretnina i prihoda od najma.

Uz Mojenemovitostumore nudimo Vam kompletnu nekretninsku uslugu i pomoć pri kupnji nekretnine u Hrvatskoj. Naše godine iskustva i poznavanje lokalnog tržišta omogućuju nam da vam pomognemo pronaći savršenu nekretninu koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Osigurat ćemo besprijekoran prijenos vlasništva i potpunu pravnu uslugu kako biste se mogli usredotočiti na uživanje u svom novom domu ili investiciji.

Kontaktirajte nas već danas i pomoći ćemo vam pronaći idealnu vilu ili drugu luksuznu nekretninu na hrvatskoj obali koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve za mirno prebivalište na moru ili isplativu investiciju

Broj katova
2
Izgled
7+kk
Pogled na more
YES
Područje
650 m2
Zaplet
1000 m2
Korisna površina
330 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
160 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00