Prodaje se građevinsko zemljište u Privlacu kod Zadra - Škrapavac

Privlaka, Hrvatska – ID 12728
368,000 €
Područje 1000 m2
More 50 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište na slikovitom mjestu Škrapavac u Privlacu kraj Zadra. Parcela je površine 1000 m² i nalazi se u drugom redu od mora, što osigurava lak pristup plaži i prekrasan pogled na more.

Ova atraktivna lokacija idealna je za izgradnju obiteljske kuće ili vile za odmor. Sve potrebne usluge i infrastruktura su dostupne u blizini, što osigurava udoban život ili rekreaciju.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i investirajte u zemljište u Privlacu gdje možete ostvariti svoje snove o životu uz more. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija.

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od grada Zadra, smješteno na velikom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale savršene su za potpuno opuštanje. Mjesto nudi sve potrebne sadržaje za ugodan i kvalitetan život: trgovine, restorane, poštu, polikliniku. Ljubitelji sporta i rekreacije koji se žele okušati u jedrenju ili surfanju pronaći će svoj rajski kutak u okolnim naseljima. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu.

Pogled na more
YES
Područje
1000 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00