Prodajem kucu sa pogledom na more u Bijeloj, Herceg Novi, Crna Gora

Herceg Novi, Bijela, Crna Gora – ID 14786
98,000 €
Područje 85 m2
Izgled 3+kk
More 750 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Ova kuća ukupne površine 80 m², smještena na placu od 140 m², nalazi se u mirnom dijelu Bijele u općini Herceg Novi.

Kuća je udaljena samo 750 metara od prekrasnog Jadranskog mora i nudi terasu s prekrasnim pogledom na more.

Kuća je idealna za renoviranje i omogućuje novom vlasniku da prilagodi interijer prema vlastitim zamislima.

Kuća se prostire na tri etaže:

Prizemlje: Prostrani dnevni boravak, kuhinja i kupaonica.

Prvi kat: Glavna spavaća soba.

Drugi kat: Još jedna spavaća soba s pogledom na more.

Nekretnina nudi veliki potencijal zbog svoje lokacije i prostora. Tijekom rekonstrukcije možete stvoriti vlastitu oazu mira s pogledom na more. Parcela površine 140 m² također nudi mogućnost stvaranja privatnog vrta ili terase za opuštanje.

Bijela je malo ali lijepo primorsko mjesto u blizini Herceg Novog koje nudi mirnu atmosferu idealnu za stalni boravak i rekreaciju. U neposrednoj blizini kuće nalaze se svi potrebni sadržaji, uključujući trgovine, restorane i kafiće. Plaže u Bijeloj poznate su po svojoj čistoći i prekrasnom pogledu na Bokokotorski zaliv. Lokalne plaže popularne su među turistima i domaćim stanovništvom.

Posjedovanje nekretnine u Crnoj Gori donosi niz prednosti, posebno zahvaljujući povoljnoj klimi, niskim troškovima života i rastućem turističkom tržištu. Crna Gora postaje sve popularnija destinacija za strane ulagače, zahvaljujući stabilnom gospodarstvu i članstvu u NATO-u. Nekretnine u područjima kao što je Herceg Novi idealne su za kratkoročna i dugoročna ulaganja u najam i nude izvrstan potencijal povećanja vrijednosti.

Herceg Novi je jedan od najpoznatijih primorskih gradova u Crnoj Gori, poznat po svojim bogatim povijesnim spomenicima, kulturnim događanjima i prekrasnim plažama. Grad je udaljen samo nekoliko minuta vožnje od Bijele i nudi širok spektar usluga i aktivnosti, uključujući trgovine, medicinske ustanove, škole i spomenike kulture.

Prometna dostupnost je izvrsna - Međunarodna zračna luka Tivat udaljena je otprilike 40 minuta vožnje, dok se do Zračne luke Dubrovnik (Hrvatska) može stići za otprilike jedan sat. Bijela je također dobro povezana cestovnom mrežom, što osigurava povoljnu povezanost sa ostalim dijelovima Crne Gore i okolnim zemljama.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na atraktivnim lokacijama uz more, kao što je Černá Hora, te pruža kompletnu pravnu i administrativnu podršku. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu koja odgovara vašim zahtjevima - bilo da tražite drugi dom, priliku za ulaganje ili nekretninu za odmor uz more.

Kontaktirajte nas za više informacija i rado ćemo vam pomoći da pronađete drugu nekretninu na području Bijele, Herceg Novog ili drugih lijepih primorskih lokacija u Crnoj Gori.

Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
85 m2
Zaplet
140 m2
Korisna površina
80 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
30 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00