Prostran 1 sobni kompleks Sunny Day 5, Tankovo

Sunny Beach, Bugarska – ID 14759
28,500 €
Područje 30 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
More 4 000 m
Naknada za uslugu 580 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam 1-sobni stan u kompleksu Sunny Day 5, Sunny Coast, Bugarska

Nudimo vam ugodan 1-sobni stan ukupne površine 30,57 m², koji se nalazi na drugom katu četverokatnog kompleksa Sunny Day 5, samo 4 km od Sunny Beacha u Bugarskoj. Ovaj svijetli stan idealan je izbor za ljetovanje, cjelogodišnji život ili kao investicija za najam.

Raspored stana:

Dnevni boravak s kuhinjom

Kupaonica sa WC-om

Balkon s pogledom na okolno zelenilo

Prednosti Sunny Day Complexa 5

Kompleks Sunny Day 5 sastoji se od nekoliko zgrada smještenih u zatvorenom kompleksu s ograničenim pristupom, koji svojim stanovnicima pruža mirno i sigurno okruženje. Kompleks nudi široku ponudu opreme koja će zadovoljiti sve potrebe za udobnim životom i rekreacijom.

Sadržaji kompleksa:

Bazen i dječji bazen

Zona opuštanja

BBQ zona

Igralište

Trgovina i restoran

24-satno osiguranje i video nadzor

Recepcija i portir

Zelene površine i prostrani, dobro održavani kampus

Parking za stanare

Usluga prijevoza do odmarališta Sunčeva obala

Kompleks nudi svojim stanovnicima redovitu autobusnu liniju do plaže Sunčane obale, udaljene samo 4 km, osiguravajući praktičan i brz pristup moru i lokalnim atrakcijama.

Godišnja naknada za održavanje iznosi 580 EUR.

Zašto investirati u nekretninu na Sunčevom bregu?

Sunny Beach jedno je od najvećih i najpopularnijih ljetovališta na bugarskoj crnomorskoj obali, poznato po 8 km dugoj pješčanoj plaži s finim svijetlim pijeskom i postupnim ulazom u more, što je idealno za obitelji s djecom. Odmaralište nudi širok raspon mogućnosti za zabavu i slobodno vrijeme, od restorana i kafića do noćnih klubova i kulturnih događanja. Lokalne atrakcije također uključuju Aquapark Action, trgovačke centre i povijesni grad Nessebar, koji je udaljen samo 4 km.

Prednosti ulaganja na lokaciji Tankovo, blizu Sunčane obale

Selo Tankovo nalazi se 4 km sjeverozapadno od Sunčevog brega i 8 km od povijesnog grada Nessebar. Tankovo nudi mirno okruženje s prekrasnom prirodom, zelenim ravnicama i umjetnim jezerima, što ga čini privlačnim mjestom za odmor i ulaganje. Lokalna infrastruktura je dobro razvijena, naselje je opskrbljeno vodom i potpuno je elektrificirano.

Prednosti lokacije:

Mirno područje s odličnom prometnom povezanosti

Čist zrak i ugodna klima pod utjecajem blizine Crnog mora

Tradicionalna proizvodnja vina i poljoprivreda

Odlični uvjeti za cjelogodišnji život i sezonski najam

Zašto kupiti nekretninu od MOJE IMANJE UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor provjerenih stanova i kuća na atraktivnim lokacijama kao što su Sunčana obala, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Pomorije i drugi. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje nekretninama, najam i postprodajne usluge, što Vam jamči sigurno ulaganje bez brige.

Naše prednosti:

Temeljito provjerene ponude: radimo samo s provjerenim programerima i vlasnicima nekretnina kako bismo osigurali sigurnost vaše investicije.

Cjelogodišnja podrška: Na licu mjesta smo tijekom cijele godine kako bismo se pobrinuli za sve potrebe i brigu o vašoj nekretnini.

Kompletno upravljanje imovinom: Vodimo računa o svemu, od održavanja, najma do upravljanja postprodajnim uslugama.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je jedna od najtraženijih destinacija za strane ulagače zahvaljujući povoljnim cijenama nekretnina, stabilnom gospodarstvu i rastućem turizmu. Odmarališta kao što je Sunčana obala i okolna područja kao što su Tankovo, Sveti Vlas i Elenite pružaju veliki potencijal za sezonski najam s atraktivnom dobiti.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj jedinstvenoj prilici! Rado ćemo vam pomoći da odaberete idealnu nekretninu na bugarskoj obali Crnog mora.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
30 m2
Korisna površina
26.7 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
3 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
3 km
Bar
2 km
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00