Prostrana mezoneta sa terasom, pogled na bazen, kompleks VIP zona, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 14924
101,200 €
Područje 97 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/5
More 950 m
Naknada za uslugu 10 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju stilski dvoetažni stan sa terasom u kompleksu VIP ZONE na Sunčanoj obali. Ovaj prostrani stan od 97 m² nalazi se na 4. i 5. katu i gleda na bazen. Raspored prostorija uključuje dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, jednu spavaću sobu, kupaonicu s wc-om, odvojeni wc i dva balkona. Stan je kompletno namješten i odmah useljiv.

MOJE IMANJE UZ MORE nudi vam ne samo širok izbor nekretnina na bugarskoj obali, već i potpunu podršku pri kupnji i upravljanju vašim ulaganjem. Mi smo lokalni stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u pružanju cjelogodišnjih usluga uključujući prodaju, najam, upravljanje imovinom i skrb nakon prodaje u popularnim područjima kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda i Pomorije. Naš odnos s klijentom ne završava kupnjom – stojimo uz vas od početka do kraja u svim aspektima upravljanja imovinom.

Sunčana obala idealno je odredište kako za obitelji s djecom tako i za mlade parove. Nudi osam kilometara dugu pješčanu plažu s postupnim ulaskom u more, pogodnu za neplivače i malu djecu. Obalno šetalište, koje vodi gotovo do Nesebara, oivičeno je kafićima, restoranima i trgovinama. U ljetnoj sezoni održavaju se festivali, koncerti i kulturna događanja koja privlače posjetitelje svih uzrasta. Lokalni vodeni park Action pruža zabavu za cijelu obitelj sa širokim spektrom atrakcija i usluga.

Kupite nekretninu od MOJE IMANJE UZ MORE i ostvarite investiciju u mjesto koje spaja ljepotu bugarske prirode, udobnost modernog života i iznimne mogućnosti za ljetni i cjelogodišnji boravak.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
97 m2
Korisna površina
85.36 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00