Prostrane 3 sobe sa pogledom na bazen, u elitnom kompleksu Mesembria Palace, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 14678
115,000 €
Područje 79 m2
Izgled 3+kk
Pod 6/6
More 500 m
Naknada za uslugu 14 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasan 3-sobni stan ukupne površine 79 m², koji se nalazi na posljednjem, šestom katu elitnog kompleksa Messembria Palace na Sunčanoj obali. Ovaj prostrani stan idealan je izbor za one koji traže spoj udobnog življenja i isplative investicije. Raspored uključuje moderan dnevni boravak s kuhinjom, dvije udobne spavaće sobe, kupaonicu s wc-om i balkon s pogledom na bazen i prostor za opuštanje.

Kompleks Messembria Palace nalazi se u neposrednoj blizini jedne od najčišćih i najvećih plaža u odmaralištu - Cacao Beach - i poznatog šetališta koje vodi do povijesnog grada Nesebara koji je pod zaštitom UNESCO-a. Ovaj kompleks zatvorenog tipa nudi obilje sadržaja koji se mogu usporediti s hotelima najviše klase i standarda na svjetskoj razini:

Vanjski i unutarnji bazen

Zona za opuštanje i fitnes centar

Kafić i restoran

Nogometno i odbojkaško igralište, mini golf

Igralište

24 satna zaštita i video nadzor

Prostor za roštiljanje

Parkirna mjesta

Udaljenost od plaže je samo 500 metara, što osigurava jednostavan pristup moru i tijekom ljetnih dana. Svi sadržaji, uključujući trgovine, restorane i zabavu, dostupni su na pješačkoj udaljenosti. Naknada za održavanje iznosi 14 €/m² godišnje.

Sunny Coast je najveće i najpoznatije hotelsko odmaralište bugarskog Crnog mora, smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Zahvaljujući prekrasnoj, 8 km dugoj pješčanoj plaži s postupnim ulazom u more i blizini povijesnog Nesebra, jedno je od najtraženijih mjesta za ljetovanje i ulaganje u nekretnine. Naselje nudi brojne atrakcije za obitelji s djecom, ali i bogat noćni život za mlade. Za jednostavno putovanje odmaralištem koriste se popularni mini-vlakovi i redovne autobusne linije.

Sunčanu obalu krasi živahna obalna šetnica puna kafića, štandova, restorana i trgovina. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju festivali, koncerti i kulturna događanja. Posljednjih godina većina hotela i apartmana je modernizirana, što ovu lokaciju uzdiže na razinu renomiranih mediteranskih turističkih odredišta.

Ipak, glavna atrakcija je 8 km duga plaža sa sitnim svijetlim pijeskom i postupnim ulaskom u vodu, idealna za obitelji s malom djecom i neplivače. Naselje također nudi veliki vodeni park Action gdje svi uzrasti mogu uživati u zabavi.

Zašto investirati s nama?

Tvrtka MY PROPERTY BY THE SEA specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama na bugarskoj obali, na lokacijama kao što su Sunčana obala, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Mi smo lokalni stručnjaci i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Pružamo stručne savjete, kompletnu uslugu pri kupnji, najmu i upravljanju nekretninama, uključujući i postprodajne usluge.

Naš odnos s nama ne završava kupnjom - naprotiv, tek počinje. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu kako vaš novac ne bi izgubio vrijednost. Pružit ćemo vam sve usluge od A do Ž, uključujući upravljanje i procjenu vaše investicije.

Kat
6
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Područje
79 m2
Korisna površina
69.52 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
120 m
Liječnik
200 m
Kafić
270 m
Restoran
140 m
Bar
140 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00