Prostrani apartmani s pogledom na golf terene i Jadransko more

Luštica, Crna Gora – ID 13065
740,000 €
Područje 105 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 700 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Prostrani apartmani s pogledom na golf terene i Jadransko more

Uživajte u prostranoj dnevnoj sobi i blagovaonici otvorenog koncepta idealnoj za moderan život i udobnost.

Kuhinja izrađena po mjeri, opremljena aparatima Miele ili sličnih svjetskih marki, nudi luksuzan i funkcionalan prostor za kuhanje.

Pločice s efektom kamenine i terrazzoa daju stanu elegantan izgled i lako se održavaju.

Balkoni koji okružuju apartmane pružaju dovoljno prostora za sjedenje na otvorenom i prekrasan pogled na okolicu.

Stanari imaju pristup bazenu Guvno i prostoru za opuštanje, koji nudi dodatne mogućnosti za opuštanje i društvene aktivnosti.

U blizini se nalazi parking za udobno parkiranje.

Mogućnosti nadogradnje uključuju prilagođene ormare od furnira, visokokvalitetne parkete, dodatne Miele (ili slične) uređaje, dizajnerske elemente i elemente, kao i grijanu šipku za ručnike.

Standardna oprema:

Laufen i Catalano sanitarije, Hansgrohe (ili slični) kupaonski elementi i dodaci u kromu osiguravaju visok standard kvalitete.

Ovaj apartman predstavlja idealnu kombinaciju luksuza, udobnosti i praktičnog dizajna, s pogledom na prekrasne golf terene i Jadransko more.

Luštica Bay je vizionarska destinacija koju je izgradio Orascom Development koja spaja tradicionalno naslijeđe Crne Gore sa modernim komforom. Dom prvog golf terena u Crnoj Gori, zajednica Peaks nudi arhitektonski zadivljujuće kuće s nenametljivom sofisticiranošću u dizajnu interijera.

Botanika, ekskluzivno rezidencijalno izdanje: Dio The Peaksa je Botanika, gdje svaka pažljivo dizajnirana rezidencija nudi dramatičan pogled na Jadransko more i golf teren. Ovaj osamljeni i privatni kompleks dizajniran je prema načelima održive arhitekture, koristeći prirodne materijale poput kamena i drva.

Mir i privatnost: Sofisticirana četvrt Botanika pruža mir i privatnost, idealnu kombinaciju za odmor i opuštanje.

Luštica Bay nije samo idealno mjesto za život, već i izvrsna prilika za ulaganje zbog svog rastućeg potencijala i pogodnosti koje uključuju mogućnosti kupovine, sportske aktivnosti i restorane.

Nudimo vam priliku da postanete dio ove prestižne zajednice u srcu Crne Gore. Kontaktirajte nas za više informacija i obilazak.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
105 m2
Korisna površina
87.55 m2
Balkon
YES
Garaža
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00