Rate do 20 godina! 2 sobe sa pogledom na bazen, blizu plaže, kompleks Riviera Fort Beach, Ravda

Ravda, Bugarska – ID 12457
91,900 €
Područje 80 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/5
More 10 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Mogućnost kupnje na rate do 20 godina! Predstavljamo Vam stan u naselju Riviera Fort Beach. Površine je 2 sobe, ukupne površine 80m2, nalazi se u prizemlju od šest katova. Raspored prostorija: predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om, terasa s pogledom na bazen.

Sada nudimo više stanova u različitim kompleksima s otplatom do 20 godina! Jednostavno i brzo, bez dokaza o prihodima i birokracije.

Kompleks se nalazi na obali u središnjem dijelu Ravde.

Infrastruktura kompleksa: Bazen za odrasle i djecu, prostor za opuštanje, dječje igralište, teniski teren, trgovina, 24-satno osiguranje i cjelogodišnji video nadzor, parking.

Zatvoreni kampus s kontroliranim pristupom

Godišnja naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Jako dobra ponuda, preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Ravda je sinonim za miran odmor u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog zraka. Svatko može pronaći mjesto za izležavanje na ugodnim plažama razasutim u obalnom području. Za najmlađe postoji aqua park u Ravdi, koji se može usporediti s aqua parkom u Primosku, popularnom lokalnom mjestu na poluotoku. Možda je jedina razlika cijena, koja je ovdje puno pristupačnija nego u drugim dijelovima Bugarske. Ovdje zaista možete povoljnije kupiti bilo što, bilo da je riječ o suvenirima s ljetovanja ili voću na lokalnoj tržnici. Dostupnost prigradskim prijevozom do obližnjih odmarališta kao što su poznata Sun Coast, Burgas ili povijesni Nesebar, koji se nalazi u neposrednoj blizini grada Ravda, također je izvrsna.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
1
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
80 m2
Korisna površina
70.4 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
230 m
Kafić
200 m
Restoran
80 m
Bar
110 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00