stanovi u izgradnji, investicijski potencijal, Sunny Island Royal, Chernomorets, Bugarska

Černomorec, Bugarska – ID 12725

Predstavljamo vam projekt u blizini grada i plaže. Kompleks Sunny Island Royal svojom povoljnom i funkcionalnom lokacijom pruža osjećaj potpune opuštenosti uz bogato uređeno slikovito rekreacijsko područje.

Kompleks je projektiran u modernom arhitektonskom stilu, s prostranošću, funkcionalnošću i beskompromisnom kvalitetom građevinskih materijala. Sastoji se od 5 stambenih etaža i 31 jednosobnih i dvosobnih stanova površine od 60,72 m2 do 170,59 m2. Ovdje svatko može uživati na terasi s prekrasnim pogledom na crnomorski zaljev. Na području kompleksa nalazit će se 7 trgovina, vanjska i podzemna parkirna mjesta, kao i nevjerojatan vanjski grijani bazen, koji omogućuje njegovo korištenje iu zimskim mjesecima. Sunny Island Royal također nudi dječje igralište, roštilj i 24-satnu zaštitu za vašu sigurnost.

Projekt je osmišljen tako da maksimalno zadovolji sve potrebe budućih vlasnika stanova, s naglaskom na najmanji detalj.

Ovaj kompleks nalazi se u neposrednoj blizini Sunny Island Deluxe, Atia Resort i kampa Chernomorets, na slikovitom mjestu za opuštanje između dvije plaže.

Stanovi će biti završeni:

podovi: izravnavajući cementni estrih; zidovi i stropovi - gipsana žbuka, stolarija - PVC petokomorni profil s dvostrukim ostakljenjem - balkon, hidroizolacija, zidovi i stropovi fasadna žbuka, pod - granitni oploci, ograde; ulazna vrata stana, Električna instalacija - izvedena prema projektu uključujući jaku struju - elektroinstalacija rasvjete i utičnica, ugrađena brojila električne energije, ugradnja utičnica, zvona i portafona; - Vodovodne instalacije: vodomjer, priprema za klimatizaciju u spavaćoj i dnevnoj sobi stana.

Rado ćemo Vam pomoći u kompletiranju stanova!

Investicijski apartmani uz more iu blizini zračne luke, mogućnost iznajmljivanja i osoblju zračne luke!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Černomorec se nalazi 26 km južno od Burgasa i 9 km sjeverno od njega
Sozopol. Postoje redovne autobusne linije za susjedna mjesta i autobus za
Glavni. Naselje Černomorec je nešto drugačije od klasičnih plažnih destinacija. Malo seosko mjesto okruženo blago valovitim krajolikom punim polja i livada čak i ljeti živi pomalo uspavanim životom. Vile i seoske kuće u središtu narušavaju trg klasičnim socijalističkim "kulturakom", a tek uz samu plažu naići ćete na nekoliko manjih hotela. Černomorec je mjesto s vrlo mirnom i ugodnom atmosferom, idealno za seoski odmor uz more. Odmah u mjestu pronaći ćete lijepu gradsku plažu, koja ljeti zna biti malo prenapučena. Otprilike dvije trećine predviđeno je za poduzetnike koji iznajmljuju ležaljke i suncobrane, dok ostatak opremu možete donijeti sami. Mala šetnica između plaže i grada ispunjena je brojnim malim restoranima. Plaža između Černomorca i Sozopola duga je više od 2 km i mnogo je prostranija i ljepša. Unatoč tome, ovdje živi bujno veselje, nudeći brojne vodene aktivnosti, ali istovremeno ćete pronaći dovoljno privatnosti za sebe na prostranoj i prekrasno čistoj plaži. More je dosta blago, pa je pogodno i za djecu. Uz ovu plažu pronaći ćete klasične hotele koje nećete naći u središtu Černomorca.

Bazen
bazeni
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00