Super luksuzna kuća u Svaté Vlasu, pogled na more

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14766
1,300 € mjesečno
Područje 500 m2
Izgled 5+kk
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Luksuzna kuća za iznajmljivanje u Svetom Vlasu, Bugarska!

Nudimo za dugoročni najam tri luksuzne dvospratne kuće na ekskluzivnoj lokaciji u Svetom Vlasu, samo 6-7 minuta hoda od prelijepe Rajske plaže. Kuće se nalaze u prestižnom boutique kompleksu "Inni Park" i nude iznimnu udobnost s pogledom na more i mirnu atmosferu.

Cijena najma jedne kuće je 1.300 € mjesečno + troškovi energije (cca 150-200 € mjesečno). Mali psi su dobrodošli! Kompleks također uključuje zajednički bazen oko kojeg su raspoređene luksuzne ležaljke i suncobrani, što je idealno za opuštanje. Svaka kuća ima svoj prostor za roštilj i veliko dvorište od 500 m².

Detalji o kući

Kuća na dva kata površine 260 m²

Luksuzan dnevni boravak s kuhinjom i četiri spavaće sobe

Kuća je u potpunosti opremljena luksuznim namještajem i opremom

Privatno dvorište: 500 m²

Privatni parking za 8-10 automobila

Bazen, luksuzne ležaljke, suncobrani i trampolin za djecu

Prednosti iznajmljivanja kuće na moru u Svetom Vlasu

Kompleks "Inni Park" nudi jedinstven spoj planinske šume i obale Crnog mora. Čisti, ionizirani zrak osigurava zdravo okruženje, idealno za opuštanje i aktivan život. Pogled na Nesebarski zaliv i blizina prirodne Rajske plaže čine ovo mjesto savršenim izborom za one koji traže udobnost i luksuzan način života uz more.

Zašto iznajmiti kuću na moru u Bugarskoj?

Sveti Vlas je popularno ljetovalište koje spaja prekrasan pogled na more i planine s mirnom atmosferom. Idealno za obitelji ili dugoročni život. Sveti Vlas nudi širok izbor restorana, barova, trgovina i kulturnih događanja, a istovremeno održava mirno i opuštajuće okruženje daleko od vreve Sunčevog brega.

Blizina užurbanog odmarališta Sunčev breg znači da imate sve što vam je potrebno na dohvat ruke, dok Sveti Vlas ostaje mirna oaza.

Zašto investirati i iznajmiti nekretninu od MY NEMVITOST U MOŘE?

Mi smo stručnjaci za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor kvalitetnih nekretnina na vrhunskim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Pomorije, Ravda i više. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom i podršku tijekom cijelog procesa najma.

Temeljito provjerene ponude: Radimo samo s provjerenim programerima i vlasnicima nekretnina.

Cjelogodišnja podrška: Pružamo svu brigu za vašu nekretninu, uključujući najam, održavanje i usluge nakon prodaje, tako da se možete u potpunosti usredotočiti na svoju investiciju.

Sigurnost i briga: brinemo se za sve, od upravljanja imovinom do najma kako bismo dobili najbolju vrijednost za vaše ulaganje.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska postaje sve privlačnija destinacija za strane ulagače zahvaljujući niskim cijenama nekretnina, rastućem gospodarstvu i sve većem interesu turista. Područja kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala i Elenite nude izvrsne mogućnosti ulaganja, bilo da želite iznajmiti kratkoročno ili dugoročno.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj ekskluzivnoj ponudi! Dostupni smo tijekom cijele godine i rado ćemo vam pomoći u odabiru idealne nekretnine na bugarskoj obali Crnog mora.

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
500 m2
Zaplet
500 m2
Korisna površina
260 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
260 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00