Ukusno namješten stan sa balkonom i parking mjestom u Ulcinju, Crna Gora

Ulcinj, Crna Gora – ID 14601
82,000 €
Područje 46 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 478 €
Godišnji prinos: 7.0%

Ovaj ukusno namješten stan površine 46 m² nalazi se na drugom katu moderne zgrade s liftom i nudi udoban i praktičan život.

Raspored stana uključuje ulazni hodnik, kupaonicu, prostranu spavaću sobu i svijetli dnevni boravak s kuhinjom. Iz dnevnog boravka se direktno izlazi na balkon, gdje možete uživati u ugodnim trenucima na svježem zraku i prekrasnom pogledu na okolicu.

Apartman je opremljen klima uređajem koji će osigurati ugodu tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Uz stan dolazi i vlastito parkirno mjesto, što je velika prednost, posebno u popularnim turističkim područjima poput Ulcinja.

Udaljenost od mora je samo 800 metara, tako da je plaža gotovo na dohvat ruke.

Grad Ulcinj ima punu gradsku ponudu - ovdje ćete naći restorane, kafiće, prodavnice, apoteke i sve potrebne usluge, što ovu lokaciju čini idealnim mjestom za stalni život i rekreaciju.

Posjedovati nekretninu uz more donosi nebrojene prednosti. Osim mogućnosti svakodnevnog opuštanja na plaži, apartman u primorskom dijelu nudi izvrsnu investicijsku priliku. Nekretnine u Crnoj Gori i dalje su u velikoj potražnji, bilo za osobnu upotrebu ili za iznajmljivanje na odmoru. Zbog rastuće turističke industrije u ovom području, vrijednost ovih nekretnina u stalnom je porastu, čineći ih ne samo ugodnim mjestom za odmor, već i atraktivnim dugoročnim ulaganjem.

Ulcinj, jedan od najstarijih gradova na jadranskoj obali, poznat je po svojim prostranim pješčanim plažama, od kojih je najpoznatija Velka plaža, koja se proteže duž 13 kilometara obale. Grad Ulcinj nudi bogatu povijest, slikovitu arhitekturu i raznovrstan kulturni život. Posjetitelji mogu uživati u domaćoj tradicionalnoj kuhinji u brojnim restoranima, istražiti stari grad ili se prepustiti raznim vodenim sportovima. U blizini se nalaze i prekrasni prirodni krajolici, kao što je rezervat prirode Ada Bojana, koji je raj za ljubitelje prirode i vodenih sportova.

Crna Gora, slikovita zemlja na Balkanu, postaje sve popularnija među investitorima u nekretnine i turistima. Zemlja nudi prekrasne prirodne krajolike, od planinskih regija do kristalno čistog mora, kao i bogatu povijest i kulturnu baštinu. Blaga mediteranska klima i duga ljetna sezona čine Crnu Goru idealnim mjestom kako za stalni boravak tako i za rekreativne svrhe. Pored prekrasne prirode, Crna Gora ima povoljne uvjete za strane investitore, što ovu zemlju čini jednom od najboljih destinacija za kupovinu nekretnina.

Firma mojenemovitostumore je renomirani posrednik za prodaju nekretnina u Crnoj Gori. Nudimo širok izbor apartmana, vila i ostalih nekretnina uz more uz mogućnost prilagodbe ponude Vašim specifičnim zahtjevima. Pružamo stručne savjete i cjelovite usluge koje uključuju pravnu podršku, pomoć pri ispunjavanju potrebne dokumentacije i osiguranje sigurnog prijenosa vlasništva. Dugogodišnje iskustvo i poznavanje tržišta omogućuju nam da klijentima ponudimo najbolje nekretnine po povoljnim cijenama.

Pronaći ćemo nekretninu prema vašim željama: Bilo da tražite udoban stan s pogledom na more, luksuznu vilu ili nekretninu za ulaganje u Crnoj Gori, tu smo za vas. Kontaktirajte nas sa svojim zahtjevima i mi ćemo vam pomoći pronaći nekretninu koja će odgovarati vašim potrebama i željama. Nudimo personalizirani pristup kako biste bili u potpunosti zadovoljni kupnjom.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i ispunite svoj san o vlastitom domu na moru u prekrasnoj i sunčanoj Crnoj Gori.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
46 m2
Korisna površina
44 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00