3 sobe idealne za iznajmljivanje studentima u Nikoziji, prinos 7-8% godišnje

Nicosie, Cipar – ID 13256
235,000 €
Područje 80 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
Stanje Gotovo

Studentima u glavnom gradu Cipra preporučujemo idealnu investicijsku priliku u obliku novih zgrada za dugoročni najam.

Apartmani Orelia nalaze se u Nikoziji, u jednom od najperspektivnijih područja glavnog grada, Aglantzia. Projekt se nalazi u blizini Sveučilišta Cipar, u području glavnog grada koje doživljava brzi rast. Tu se nalazi Sveučilište Cipra i svi njegovi fakulteti, Centar za istraživanje i inovacije KIOS i mnogi sportski objekti.

Na istom području nalazi se i glavni projekt Informacijskog centra – knjižnica „Stelios Ioannou“, koji je dizajnirao međunarodno poznati francuski arhitekt Jean Nouvel, koji je bio inspiriran prirodnom topografijom i bojama krajolika kampusa.

Područje se nalazi uz Nacionalni park Athalassa, koji je dio općine Nicosia, u Aglantzia. Sada se dinamično promovira kao moderan grad za koji se očekuje da će se dodatno modernizirati u nadolazećim godinama kako se državno sveučilište nastavi razvijati.

Sa studentskim objektima, studentskim smještajem, ugostiteljskim objektima, uslugama i javnim prijevozom, ovo je područje jedinstveno i vlasnicima nekretnina nudi mnoge mogućnosti ulaganja.

Apartmani Orelia nalaze se u središtu sveučilišnog kampusa i sastoje se od devet jednosobnih i dvosobnih apartmana.

To je mali kompleks koji se prostire na dvije etaže. Apartmani Orelia ističu se svojom modernom arhitekturom i ergonomijom, što ih čini idealnim za studentske stanove, ali i stalni smještaj.

Projekt Orelia Apartments izvrsna je investicijska prilika s visokim povratom jer je lokacija tražena za najam studentskih stanova. Njegov središnji položaj i kontinuirani rast i razvoj područja čine ga vrlo atraktivnim. Osim toga, ima jednostavan pristup centru Nikozije i autocesti, što povećava njegovu investicijsku vrijednost.

Imamo idealan odnos s investitorom i mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam ovih stanova.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
80 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
15 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00