Građevinsko zemljište sa projektom za izgradnju vile, 562 m², Vir

Vir, Hrvatska – ID 12759
139,000 €
Područje 562 m2
More 820 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište površine 562 m² sa projektom za izgradnju vile sa bazenom. Građevinska dozvola za vilu je već izdana, što će kupcu ubrzati početak gradnje.

Parcela je relativno pravokutnog oblika širine cca 19 m i dužine cca 29 m ima prekrasan pogled na more. Priključak struje se nalazi u neposrednoj blizini i svi troškovi su plaćeni.

Parcela je udaljena 820 m od mora i 2,3 km od centra Vira. Imamo svu potrebnu dokumentaciju - ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija!

Otok Vir jedno je od najpoznatijih turističkih središta Hrvatske. Smješteno je na krajnjem zapadu Zadarske županije, okruženo Virskim morem i Povljanskim kanalom s mnogo manjih uvala. S kopnom je povezan mostom. Razvedena obala otoka Vira, duga 31,43 km, nudi raznolike plaže - od pješčanih i šljunčanih do šljunčanih i stjenovitih, od prometnih uređenih plaža s raznim atrakcijama do intimnih uvala u netaknutoj prirodi. Plaže na otoku Viru djelomično su obrubljene borovom šumom s kristalno čistim morem, što ovaj otok čini idealnim za obiteljski odmor.

Osim za turizam u ljetnim mjesecima, Vir je idealna oaza mira i za obiteljski život zimi. Ima sve potrebne sadržaje: školu, vrtić, trgovine, autobusnu stanicu, restorane i kafiće. Vir je udaljen 26 km od Zadra i 12 km od najbližeg mjesta Nina.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija

Pogled na more
YES
Područje
562 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00