Luksuzna vila s krovnom terasom i bazenom samo 190 metara od mora u Vodicama, Srima

Vodice Srima, Hrvatska – ID 14684
629,000 €
Područje 350 m2
Izgled 4+kk
More 190 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju modernu i luksuzno opremljenu vilu s bazenom i krovnom terasom, smještenu na mirnoj lokaciji Srime, u blizini grada Vodica, samo 190 metara od prekrasne jadranske obale.

Ova prostrana dvoetažna vila korisne površine 188,68 m² nudi prvoklasne sadržaje i opremu za ugodan boravak, gdje je naglasak stavljen na maksimalnu privatnost te detalje interijera i eksterijera.

Vila se prostire na tri etaže: prizemlje, prvi kat i krovna terasa.

Prizemlje je predviđeno kao društveni prostor s prostranim dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom iz kojih se izlazi na natkrivenu terasu s bazenom. Okućnica od 153 m² nudi obilje prostora za opuštanje i ljetna druženja s obitelji ili prijateljima. U prizemlju se također nalazi praktična komora, wc i ulazni hol.

Na prvom katu nalaze se tri udobne spavaće sobe i dvije moderne kupaonice. Vrhunac ove vile je krovna terasa od 60,27 m² opremljena ljetnom kuhinjom, ostavom i hidromasažnom kadom s koje se pruža prekrasan pogled na more i okolni krajolik.

Ova kuća izgrađena je najkvalitetnijim materijalima iu skladu s najnovijim standardima gradnje. Oprema uključuje protuprovalna vrata, ALU podizno-klizne stijene s elektroreguliranim roletama, komarnike, staklene ograde, električno podno grijanje u kupaonicama, kuhinji, dnevnom boravku i blagovaonici, klima uređaje i TV/SAT priključak u svim sobama. Topla voda osigurana je bojlerom, a spremna je i infrastruktura za videonadzor s dvije vanjske kamere. Vanjski dio kuće uključuje bazen dimenzija 6,4m x 3,7m, obložen kvalitetnim keramičkim pločicama i opremljen podvodnom rasvjetom, što predstavlja savršenu oazu za ljetne dane.

Posjedovanje nekretnine uz more u Hrvatskoj nudi jedinstvene prednosti – ne samo da imate pristup prekrasnim plažama i kristalno čistom moru, već također ulažete u stabilno i atraktivno područje s visokim povratom. Nekretnine na lokacijama poput Vodica sve su traženije kako za stalni boravak tako i kao investicije u rekreacijske svrhe. Za ljubitelje vodenih sportova postoji širok izbor aktivnosti kao što su jahtanje, ronjenje i veslanje na dasci. Izleti brodom također su popularni, omogućujući vam istraživanje obale i okolnih otoka.

Vodice su živo i popularno turističko mjesto s bogatom infrastrukturom. Nalaze se 12 km od povijesnog grada Šibenika i lako su dostupni kako cestovnim tako i zračnim putem. Međunarodna zračna luka Split udaljena je otprilike 70 km, a Zračna luka Zadar oko 60 km, što omogućuje udobno putovanje iz Češke. Vodice se mogu pohvaliti dugom šetnicom uz plažu s nagrađivanom Plavom plažom koja je za čistoću i kvalitetu mora dobila prestižnu Plavu zastavu. Šetnica je okružena borovom šumom i nudi veliki izbor restorana, barova i kafića. Ljeti se ovdje održavaju razna kulturna i društvena događanja, što Vodice čini jednim od najpopularnijih ljetovališta na hrvatskoj obali.

Hrvatska je destinacija koja privlači svojim prirodnim ljepotama, čistim morem i bogatom poviješću. Nudi nebrojene mogućnosti za rekreaciju, sport i upoznavanje kulturnih spomenika. Osim prekrasnih plaža i slikovitih uvala, u Hrvatskoj postoji nekoliko nacionalnih parkova, poput Nacionalnog parka Krka i Plitvičkih jezera, koji se ubrajaju među najveća europska prirodna čuda. Zahvaljujući pristupačnosti, gostoprimstvu i sigurnom okruženju, Hrvatska je jedno od najboljih mjesta za kupnju nekretnine uz more.

Mojenemovitostumore specijalizirana je za prodaju luksuznih nekretnina u primorskim područjima Hrvatske. Nudimo širok izbor vila, apartmana i kuća s pogledom na more koji će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i dubokom poznavanju tržišta nekretnina, pružit ćemo vam kompletnu uslugu od inicijalnog savjetovanja do konačnog prijenosa vlasništva. Naš cilj je ispuniti vaše ideje o idealnoj nekretnini uz more i osigurati vam bezbrižnu i sigurnu kupnju.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija o ovoj prekrasnoj vili u Vodicama ili za pretragu drugih nekretnina u Hrvatskoj. Pomoći ćemo vam pronaći kuću iz snova uz more i pružiti stručnu podršku na svakom koraku vaše kupnje.

Broj katova
3
Izgled
4+kk
Područje
350 m2
Zaplet
200 m2
Korisna površina
188.68 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00