Moderna novogradnja - Apartman na 1. katu, 400 m od plaže u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 13770
330,000 €
Područje 100 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 400 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju luksuzni dvosobni stan na **prvom katu** moderne stambene zgrade, udaljene samo **400 metara od plaže** i prekrasne novouređene šetnice uz more u gradu Vodicama. Ovaj prostrani stan površine **100,74 m²** nalazi se u manjoj stambenoj zgradi koja sadrži svega šest stanova raspoređenih na tri etaže - prizemlje, prvi kat i drugi kat.

Raspored stana S4 uključuje ulazni dio, hodnik, spavaću sobu, vešeraj, kupaonicu, drugu spavaću sobu, otvorenu kuhinju povezanu s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu od 20,57 m² s koje se pruža prekrasan pogled na more. Stanu pripada i pripadajuće parkirno mjesto u dvorištu zgrade.

Posjedovanje apartmana uz more na atraktivnoj destinaciji kao što su Vodice nudi ne samo mogućnost uživanja u prekrasnim plažama i suncu, već i isplativu priliku za ulaganje. Stan je pogodan za stalno stanovanje, odmor ili kratkotrajno i dugoročno iznajmljivanje turistima. Sa svojom blizinom mora i modernim sadržajima, ova nekretnina je idealna za one koji traže udobnost i luksuz usred mediteranske atmosfere.

Vodice su popularno turističko mjesto na jadranskoj obali u Hrvatskoj, poznato po prekrasnoj šetnici uz more, čistim plažama i bogatoj ponudi zabave i rekreacije. Vodice nude kompletnu infrastrukturu - od restorana i kafića do trgovina, kulturnih događanja i sportskih sadržaja. Položaj apartmana u blizini plaže i centra grada jamči da je sve što vam je potrebno za ugodan život ili odmor na dohvat ruke.

Hrvatska postaje sve popularnije odredište za investitore u nekretnine, posebice zahvaljujući prekrasnoj obali, kulturnom bogatstvu i stabilnom tržištu nekretnina. Odredišta poput Vodica, smještena u popularnoj Dalmaciji, tražena su zbog opuštajućeg i prijateljskog načina života, kao i zbog prekrasnih plaža i čistog mora. Hrvatska također nudi odličnu prometnu povezanost s Europom, što povećava atraktivnost ovog područja za investitore.

Uz Mojenemovitostumore pomažemo Vam pronaći nekretninu koja će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve i potrebe. Specijalizirani smo za prodaju nekretnina u Hrvatskoj, posebice u popularnim primorskim destinacijama poput Vodica, Dalmacije i drugih atraktivnih lokacija. Nudimo kompletan savjet od odabira nekretnine do pomoći u procesu kupnje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, osigurat ćemo vam bezbrižnu kupnju i upravljanje vašom novom nekretninom.

Ako ste zainteresirani za ovaj apartman u Vodicama, ili ako tražite drugu nekretninu uz more, slobodno nas kontaktirajte. Voljeli bismo vam pomoći pronaći savršenu nekretninu za vaš novi dom ili investiciju!

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
100 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00