Moderno namješten stan sa balkonom, u Budvi - Moderan život na mirnoj lokaciji blizu mora

Budva, Crna Gora – ID 14466
194,000 €
Područje 76 m2
Izgled 3+kk
Pod 10/11
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju dva potpuno opremljena i namještena apartmana u popularnom primorskom gradu Budvi.

Stanovi površine 72,43 m² i 76,95 m² nalaze se na 10. katu moderne zgrade. Raspored svakog stana uključuje prostrani dnevni boravak povezan s blagovaonicom i otvorenom kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonicu i veliki balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na okolni krajolik.

Stanovi su kompletno namješteni i prodaju se sa svim namještajem, tako da su odmah spremni za stanovanje ili iznajmljivanje.

Vanjski parking je dostupan ispred i oko zgrade, osiguravajući laku dostupnost i udobnost za vlasnike i goste.

Posjedovanje stana u Budvi, jednom od najtraženijih turističkih gradova u Crnoj Gori, nudi izvrsnu mogućnost kako za stalni boravak, tako i za kratkoročni najam turistima. Blizina mora, glavnih turističkih atrakcija i svih gradskih sadržaja osigurava visoku atraktivnost ove nekretnine. Trgovine, kafići, restorani, pošta, autobusni kolodvor i druge važne institucije nalaze se na pješačkoj udaljenosti, što ovaj stan čini dobrom investicijom čak i za one koji traže udobnost gradskog života.

Budva je jedno od najpoznatijih ljetovališta na Jadranu, poznato po prekrasnim plažama, povijesnom starom gradu i raznolikoj ponudi kulturnih i društvenih aktivnosti. Idealno je mjesto za one željne užurbanog života uz more s bogatom ponudom restorana, barova i zabave. Zahvaljujući svom položaju, Budva nudi ne samo prekrasan pogled na Jadran, već i lak pristup drugim atraktivnim mjestima u Crnoj Gori, poput Kotora, Svetog Stefana ili Tivta.

Crna Gora je brzo rastuća destinacija za strana ulaganja zahvaljujući svojoj prekrasnoj prirodi, čistom moru i povoljnom okruženju za ulaganja. Ova zemlja nudi stabilno tržište nekretnina i povoljne porezne uvjete, što je čini odličnom prilikom za one koji traže nekretnine uz more. Osim po prekrasnim plažama i kulturnim spomenicima, Černá Hora je poznata i po bogatom turističkom potencijalu koji svake godine privlači tisuće posjetitelja.

Uz Mojenemovitostumore dobijate kompletnu uslugu prilikom kupovine nekretnine u Crnoj Gori. Specijalizirani smo za luksuzne apartmane uz more koji zadovoljavaju najviše standarde stanovanja. Pružamo cjelovito savjetovanje i podršku pri odabiru nekretnine, uključujući pravnu pomoć i ostale potrebne korake za nesmetan proces kupnje.

Ako tražite nekretninu na moru u Crnoj Gori, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Pomoći ćemo Vam da pronađete idealan stan za život ili investiciju u Budvi ili na nekoj drugoj atraktivnoj lokaciji.

Kat
10
Broj katova
11
Izgled
3+kk
Područje
76 m2
Korisna površina
74 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00