Moderno uređen stan sa bazenom na atraktivnoj lokaciji, blizu plaže u Medulinu

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14462
390,000 €
Područje 142 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/2
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju luksuzno namješten stan koji se nalazi u prizemlju moderne zgrade sa 5 stambenih jedinica, smješten na vrlo atraktivnoj lokaciji u blizini plaže i svih gradskih sadržaja. Ovaj prostrani stan veličine XX m² sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Iz blagovaonice se izlazi direktno na terasu s izlazom na privatni vanjski bazen od 24 m². Uz bazen se nalazi solarni tuš i ljetna kuhinja s roštiljem, koja je idealno mjesto za opuštanje i objedovanje na otvorenom.

Stan je opremljen modernim i funkcionalnim namještajem, kvalitetnom PVC stolarijom, keramičkim pločicama i parketom. Odličan raspored i kvalitetni materijali čine ovaj stan idealnim kako za stalni obiteljski život, tako i za turistički najam.

Ova nekretnina nudi ne samo miran i ugodan život, već i veliki potencijal za kratkoročni turistički najam zahvaljujući svojoj atraktivnoj lokaciji. Blizina plaže, škole, vrtića, supermarketa i autobusnog kolodvora povećava njegovu vrijednost kao investicije ili trajnog stanovanja. Privatni bazen, moderni sadržaji i blizina svih sadržaja čine ovaj stan izuzetnom ponudom na tržištu.

Medulin je jedno od vodećih turističkih središta Istre i među 20 najpoznatijih ljetovališta na Jadranu. Izvorno malo ribarsko mjesto, dinamično se razvijalo zahvaljujući izuzetnom položaju i blagoj mediteranskoj klimi. Medulin privlači turiste svojom mirnom atmosferom i prekrasnom prirodom, ali nudi i bogate mogućnosti za aktivan odmor uz izvrsne mogućnosti za sportsko-rekreativne aktivnosti. Lokacija je idealna za vodene sportove kao što su jedrenje, windsurfing ili ronjenje, ali i za druge aktivnosti zahvaljujući dobro razvijenoj sportskoj infrastrukturi.

Hrvatska je jedna od najtraženijih destinacija za kupnju luksuznih nekretnina uz more zahvaljujući prekrasnom obalnom krajoliku, stabilnom gospodarskom okruženju i prijateljskoj klimi. Područja poput Istre među najpopularnijim su odredištima, gdje turisti i investitori cijene prirodne ljepote, kulturnu baštinu i naprednu infrastrukturu. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj sigurna je i isplativa prilika s visokim potencijalom rasta vrijednosti.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu i profesionalnu uslugu pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za luksuzne apartmane i nekretnine uz more koji zadovoljavaju najviše standarde. Pomoći ćemo vam ne samo u odabiru idealne nekretnine, već iu pravnim i tehničkim aspektima transakcije kako bismo osigurali nesmetan proces kupnje.

Ako tražite luksuznu nekretninu uz more, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vam pomoći pronaći idealan dom ili priliku za ulaganje u Hrvatskoj

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
142 m2
Korisna površina
99 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
310 m
Kafić
1 km
Restoran
360 m
Bar
270 m
Škola/vrtić
930 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00