Na prodaju stanovi u luksuznom kompleksu sa pogledom na Porto Novi, Đenovići - Herceg Novi, Crna Gora

Djenovići, Crna Gora – ID 14571
500,000 €
Područje 71 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/5
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju ekskluzivne stanove u novom luksuznom kompleksu u Djenoviću, nedaleko od prestižne luke Porto Novi. Ovaj kompleks se sastoji od pet peterokatnih vila sa ukupno 17 apartmana i 5 luksuznih penthausa. Veličine apartmana kreću se od 71,2 m² do 156 m², a svi imaju jedinstven pogled na more i Porto Novi. Većina apartmana ima prostrane terase. Apartmani su nenamješteni, ali opremljeni klima uređajima, podnim grijanjem (u kuhinji i kupaonici), sanitarnom opremom i potrebnim namještajem u kupaonici. U cijenu apartmana uključena je i ugradnja kuhinje sa ugradbenom tehnikom kao što su hladnjak, električni štednjak, pećnica, perilica suđa i aparat za kavu. Penthausi također uključuju hidromasažnu kadu.

Ovaj luksuzni kompleks nudi brojne pogodnosti, uključujući pogled na Jadransko more i jednostavan pristup luci Porto Novi. U sklopu kompleksa dostupne su ekskluzivne usluge i sadržaji koji uključuju grijani vanjski bazen, fitness centar, saunu, hamam, dječje igralište, igraonicu s biljarom i stolnim tenisom, prostor za opuštanje s masažnim stolicama i druge usluge kao što su frizerski salon, salon za masažu, vinski bar i karaoke zona. Neke usluge su uključene u cijenu, dok se druge (poput friziranja i masaže) posebno naplaćuju. Stanari također imaju besplatan parking u kompleksu i mogućnost kupnje garaže. WIFI je besplatan u cijelom objektu.

Djenovići, u blizini Herceg Novog, je prelijepo primorsko mjesto poznato po mirnoj atmosferi i blizini luksuzne luke Porto Novi. Grad se nalazi u Bokokotorskom zaljevu, jednom od najljepših mjesta na Jadranu, i nudi obilje mogućnosti za vodene sportove, šetnje uz obalu i opuštanje u obližnjim kafićima i restoranima. Blizina Herceg Novog omogućava lak pristup povijesnim spomenicima, tržnicama i kulturnim događanjima.

Crna Gora je popularna destinacija zahvaljujući svojim prekrasnim plažama, planinama i kulturnim blagom. Lokalna priroda i mediteranska klima čine ovu zemlju idealnim mjestom za odmor i stalni boravak. Zahvaljujući razvoju infrastrukture i mogućnosti ulaganja, Černá Hora je tražena lokacija za strane ulagače. Regija Boka kotorska posebno je atraktivna zbog svoje blizine Hrvatskoj i Dubrovniku, nudeći jednostavan pristup drugim glavnim turističkim destinacijama.

Naša agencija za nekretnine nudi sveobuhvatne usluge prilikom kupovine nekretnina u Crnoj Gori. Pružamo pravne savjete, pomažemo u svim formalnim koracima i osiguravamo ugodan proces kupnje. Zahvaljujući našem iskustvu i fokusu na nekretnine uz more, pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu točno prema vašim potrebama. Ako tražite apartman u ekskluzivnom kompleksu s pogledom na Jadransko more, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pružiti više informacija.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
71 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00