Namješten apartman u visokom prizemlju u Novalji, Pag Hrvatska

Novalja, Pag, Hrvatska – ID 14528
150,000 €
Područje 52 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan dvosobni apartman ukupne stambene površine 52 m² i korisne površine 50 m² u mirnom dijelu naselja Novalja na otoku Pagu, Hrvatska. Ovaj stan se nalazi u visokom prizemlju trokatnice iu privatnom je vlasništvu. Raspored prostorija uključuje dnevni boravak s kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu, terasu i stepenište koje vodi u uređenu okućnicu od 87 m² s kamenim roštiljem - idealan prostor za ljetne večeri i roštiljanje.

Stan je kompletno opremljen i useljiv odmah. Lokalno grijanje na struju, internet i priključak na sve komunalne mreže, uključujući javnu kanalizaciju, osiguravaju ugodno stanovanje tijekom cijele godine. Stanu pripada i parkirno mjesto površine 15,80 m².

Imanje je udaljeno samo 500 m od mora, što nudi odličnu priliku za svakodnevno kupanje i rekreaciju. Zahvaljujući blizini trgovina, restorana i prometnih veza, apartman je savršeno mjesto za one koji traže miran život uz more s izvrsnim pristupom uslugama i atrakcijama.

Novalja je jedno od najpopularnijih odredišta na otoku Pagu, poznato po čistim plažama, bogatom noćnom životu i širokim mogućnostima za sportsko-rekreativne aktivnosti. Ova lokacija je idealna kako za stalni boravak tako i kao prilika za ulaganje. Grad nudi raznoliku ponudu povijesnih spomenika, tradicionalnih restorana s domaćim specijalitetima i prekrasan prirodni krajolik koji privlači turiste iz cijelog svijeta.

Hrvatska je jedna od najtraženijih destinacija na Jadranu, a otok Pag poznat je po jedinstvenom spoju prirodnih ljepota i kulturnog bogatstva. Hrvatska se može pohvaliti stabilnim tržištem nekretnina i nudi širok raspon mogućnosti za život na odmoru, kako za one koji traže mirno mjesto za opuštanje tako i za investitore koji žele iskoristiti rast turizma.

Uz Mojenemovitostumore dobivate profesionalne savjete i osobni pristup u potrazi za svojom idealnom nekretninom. Nudimo kompletnu uslugu od inspekcije do pravne usluge i osiguranja prijenosa vlasništva. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine i nekretnine za odmor u Hrvatskoj, s ciljem da proces kupnje nekretnine učinimo glatkim i bez muke.

Tražite li moderan apartman u jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija s izvrsnim pristupom moru i svim potrebnim uslugama, slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor o turi.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
52 m2
Korisna površina
50 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00