Namješten i udoban 2-sobni stan u mirnom dijelu Viškova

Viškovo, Kosi, Hrvatska – ID 13162
143,000 €
Područje 50 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/2
More 5 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju svijetao i udoban 2-sobni stan u mirnom dijelu naselja Viškovo, točnije u mjestu Kosi, na prekrasnom Kvarneru.

Stan se nalazi na drugom katu dvokatnice od cigle i nudi ukupnu tlocrtnu površinu od 50,5 m² i korisne površine od 49 m².

Stan je vrlo svijetao i rasporedom se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice i balkona s prekrasnim pogledom na more. Stanu pripada i konoba te parkirno mjesto.

Stan je renoviran 2021. godine i kompletno je opremljen modernim namještajem, što omogućuje odmah useljenje.

Grijanje je lokalno na električne direktne grijalice i kotao na kruta goriva koji osigurava toplinu i udobnost iu hladnijem dijelu godine.

Mjesto je vrlo pristupačno - do sela se može doći autocestom, autobusom i redovnim prijevozom putnika. Mjesto ima kompletnu mrežu trgovina i uslužnih djelatnosti, kao i poštanski ured. Priključci na javnu kanalizaciju i struju su samo po sebi razumljivi, kao i stabilna internetska veza.

Viškovo je slikoviti gradić smješten u blizini poznatog primorskog grada Rijeke. Ovo mjesto je idealno za one koji traže miran život u blizini većih gradova.

Regija Kvarner nudi ne samo prekrasan pogled na more, već i bogat kulturni i prirodni krajolik. Parkovi prirode, slikovite plaže te bogata sportska i kulturna aktivnost čine Viškov idealnim mjestom za stalni život i rekreaciju. Mještani su ljubazni i raširenih ruku dočekuju nove susjede.

Tražite li udoban stan sa suvremenom opremom u mirnom okruženju, ali istovremeno dobro povezan sa većim gradovima i morem, ovaj apartman je idealan izbor za vas.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i organiziranje obilaska.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
50 m2
Korisna površina
49 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
30 m
Liječnik
1 km
Kafić
870 m
Restoran
60 m
Bar
1 km
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00