Novi apartman prvi red do mora sa pripadajućim parkirnim mjestom u Podcu - Makarska rivijera

Podaca, Hrvatska – ID 14403
210,000 €
Područje 61 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 220 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 875 €
Godišnji prinos: 5.0%

U ekskluzivnoj ponudi imamo posljednja dva slobodna apartmana u novoizgrađenoj zgradi u Podaci na popularnoj Makarskoj rivijeri.

Stan S6 nalazi se na 1. katu i ima površinu od 61,05 m². Ovaj prostrani apartman sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice i balkona s prekrasnim pogledom.

Stanu pripada i parkirno mjesto koje je uključeno u cijenu.

Ovaj stan nudi veliki investicijski potencijal - prodavatelj već ima osigurano upravljanje nekretninom s očekivanim neto godišnjim povratom.

U sezoni od 15. lipnja do 15. rujna može se očekivati neto dobit od približno 8.000 eura (200.000 CZK) nakon odbitka svih troškova. Izvan sezone planiran je dvomjesečni najam apartmana za 2.000 eura. Stan se prodaje nenamješten, što vam omogućuje da uredite interijer prema svojim željama i ukusu.

Posjedovati apartman na Makarskoj rivijeri idealan je spoj udobnog života uz more i isplative investicije. Makarska rivijera jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, što osigurava stabilnu potražnju za kratkoročnim i dugoročnim najmom. Nekretnina uz more nudi ne samo odličnu priliku za samoopuštanje, već i potencijal za stvaranje redovitih prihoda. Ulaganje u nekretninu u Podcu izvrstan je izbor za one koji traže idealnu kombinaciju osobne upotrebe i ulaganja.

Podaca je slikovito mjesto smješteno na jednom od najljepših dijelova hrvatske obale - Makarskoj rivijeri. Ovo mirno mjesto poznato je po čistim plažama s finim šljunkom i kristalno čistim morem. Podaca nudi miran ugođaj idealan za obiteljski odmor, ali istovremeno pruža niz mogućnosti za aktivan odmor i kulturno uživanje. Povijesna jezgra grada s uskim ulicama, starim kamenim kućama i tradicionalnim restoranima upotpunjuje jedinstveni mediteranski karakter koji očarava posjetitelje.

Hrvatska je jedno od najtraženijih odredišta za kupnju nekretnina u Europi. Prekrasna jadranska obala, bogata povijest, odlična infrastruktura i stabilno tržište nekretnina čine Hrvatsku atraktivnom lokacijom za investitore. Makarska rivijera, na kojoj se nalazi Podaca, jedan je od bisera hrvatske obale i nudi jedinstven spoj prirodnih ljepota i modernog načina života. Nekretnine u ovom području imaju veliki potencijal rasta vrijednosti i predstavljaju izvrsnu investicijsku priliku.

Uz Mojenemovitostumore pomoći ćemo Vam pronaći idealnu nekretninu prema Vašim željama i potrebama. Specijalizirani smo za prodaju nekretnina u Hrvatskoj, posebice na Makarskoj rivijeri i drugim atraktivnim lokacijama. Nudimo profesionalan i individualan pristup - bilo da tražite stan s pogledom na more, luksuznu vilu ili nekretninu za ulaganje, tu smo za Vas. Dugogodišnje iskustvo i detaljno poznavanje tržišta omogućuje nam kvalitetnu uslugu i nesmetano odvijanje cjelokupnog procesa nabave.

Kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći pronaći pravu. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za ulaganje ili kupnju vašeg apartmana iz snova na moru!

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
61 m2
Korisna površina
60 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00