Prekrasan apartman s pogledom na more u Preku, otok Ugljan

Preko, Hrvatska – ID 14523
190,550 €
Područje 67 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 240 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prekrasan apartman na drugom katu zgrade koja se nalazi u pitoresknom mjestu Preko na otoku Ugljanu. Ovaj apartman ima prekrasan pogled na more i udaljen je samo 240 metara od plaže i 150 metara od centra grada, što ga čini idealnim mjestom za ugodan život ili rekreaciju.

Raspored stana uključuje hodnik, dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju s blagovaonom i dnevnim boravkom te prostranu lođu. Lođa je zatvorena, što znači da je stvarna površina stana veća od navedenih 58,80 m² upisanih u katastar - stvarna površina je cca 67 m².

U sklopu zgrade postoji zajednički parking kao i zajedničko skladište koje mogu koristiti svi suvlasnici. Većina namještaja ostaje u stanu, što olakšava odmah useljenje.

Apartman nudi mirno okruženje u blizini mora s izvrsnim pristupom plaži i svim sadržajima u centru grada. Opremljen je klima uređajima u dnevnom boravku i spavaćim sobama, što osigurava udobnost tijekom cijele godine. Tu je i dimnjak koji omogućava ugradnju peći na drva ili pelete, što predstavlja alternativni način grijanja tijekom hladnijih mjeseci.

Preko je mirno primorsko mjesto na otoku Ugljanu poznato po kristalno čistom moru i prekrasnim plažama. Zahvaljujući blizini Zadra (samo 25 minuta vožnje trajektom), Preko nudi kombinaciju mirnog otočkog života i lakog pristupa gradskim uslugama i aktivnostima. Ugljan je popularno odredište za ljubitelje prirode, biciklizma i vodenih sportova. Malo mjesto Preko idealno je za sve one koji traže mirnu atmosferu i prekrasan pogled na Jadran, ali istovremeno ne žele biti predaleko od većih gradova.

Hrvatska je jedna od najtraženijih destinacija za kupnju nekretnina uz more, zahvaljujući prekrasnoj obali i stabilnom tržištu nekretnina. Otočna odredišta poput Ugljana posebno su popularna za one koji traže mir i tišinu u kombinaciji s rekreacijom i pješačenjem. Hrvatska nudi izvrsnu infrastrukturu i bogatu ponudu kulturnih i sportskih aktivnosti.

Naša agencija za nekretnine Mojenemovitostumore specijalizirana je za luksuzne nekretnine i nekretnine za odmor uz more. Pružamo kompletnu uslugu pri kupnji nekretnine te Vam pomažemo odabrati idealan stan ili kuću prema Vašim željama. Naše dugogodišnje iskustvo na području nekretnina osigurava nesmetan i profesionalan tijek cjelokupne transakcije.

Kontaktirajte nas za više informacija i dogovor o razgledavanju ovog prekrasnog apartmana u Preku na otoku Ugljanu već danas!

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
67 m2
Korisna površina
58.8 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
250 m
Liječnik
3 km
Kafić
250 m
Restoran
60 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
230 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00