Prodaja namještenog apartmana s vrtom, 100 m od plaže u Vodicama, Srima

Vodice Srima, Hrvatska – ID 14499
189,000 €
Područje 70 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 945 €
Godišnji prinos: 6.0%

Nudimo na prodaju fantastičan stan na odličnoj lokaciji u Srimi, Vodice, samo 100 metara od pješčane plaže i mora.

Stan se nalazi u prizemlju manje stambene zgrade sa četiri stana i zauzima cijelo prizemlje. Zgrada se nalazi u mirnoj slijepoj ulici što jamči mir i privatnost.

Raspored stana uključuje ulazni dio, kupaonicu, spavaću sobu i veliki dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonom. Stanu pripada i lođa koja je zatvorena i služi kao još jedna spavaća soba.

Velika prednost ove nekretnine je privatno dvorište od 75 m² koje se može dodatno preuređivati prema vašim željama - trenutno služi kao terasa i parkirno mjesto.

Stan je kompletno namješten i opremljen što znači da je odmah useljiv i spreman za korištenje.

Ovaj apartman idealna je nekretnina za odmor gdje možete uživati u blizini mora i plaže te provesti svoj odmor bez svakodnevnog odlaska na more. Lokacija u mirnom dijelu i vlastiti vrt pružaju mogućnost opuštanja i privatnosti. Stan je također pogodan za dugoročno stanovanje ili kao isplativa investicija za kratkoročni turistički najam zbog svoje atraktivne lokacije na popularnoj destinaciji.

Srima je miran dio grada Vodica koji nudi mirno okruženje i prekrasne pješčane plaže. Vodice su poznate po svojoj bogatoj turističkoj ponudi, odličnoj infrastrukturi te velikom izboru restorana, kafića i trgovina. Srima je idealna za sve one koji traže mirno mjesto za odmor, au isto vrijeme žele biti blizu svih potrebnih sadržaja. Odlično je mjesto za obitelji s djecom i za ljubitelje vodenih sportova.

Hrvatska je jedno od najtraženijih odredišta za kupnju nekretnina zahvaljujući čistom moru, prekrasnoj prirodi i povijesnim gradovima. Vodice i njihova okolica vrlo su popularni među domaćim i stranim posjetiteljima. Ulaganje u nekretnine na ovom području može vam donijeti ne samo luksuzan život, već i prihod od najma.

Kod nas ćete dobiti kompletnu uslugu pri kupnji nekretnine u Hrvatskoj. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, pomoći ćemo Vam pronaći idealan stan ili kuću po Vašoj želji. Osigurat ćemo nesmetan prijenos vlasništva i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje.

Kontaktirajte nas za više informacija o ovom izvrsnom stanu ili drugim nekretninama koje bi vas mogle zanimati.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
70 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
75 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00