Prodaje se prostrani stan u prizemlju sa vrtom u Privlacama, samo 65 m od mora

Privlaka, Hrvatska – ID 14861
315,000 €
Područje 115 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/3
More 65 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prostran trosoban stan u prizemlju novogradnje, udaljen samo 65 metara od mora u mirnom mjestu Privlaka.

Ovaj moderan stan neto korisne površine 102,85 m² sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, glavne spavaće sobe s vlastitom kupaonicom, druge kupaonice, praonice rublja, prostrane kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka koji se otvara na na natkrivenu terasu.

Apartman također ima prekrasan vrt od cca 100 m², idealan za opuštanje na otvorenom ili roštiljanje.

Uključeno je i jedno parkirno mjesto, tako da ukupna neto površina s pripadajućim dijelovima iznosi 115,35 m².

Stan je orijentiran na jug, što osigurava dovoljno dnevne svjetlosti tijekom cijelog dana. Udaljenost od mora je samo 65 metara, a do centra Privlake 900 metara. Još jedna značajna prednost je oslobađanje od plaćanja poreza na promet nekretnina, što znači uštedu pri kupnji.

Ova novogradnja izgrađena je od termo blokova, a fasada je izolirana slojem polistirena debljine 10 cm, što jamči visoku energetsku učinkovitost. Podovi su obloženi kvalitetnim pločicama, prozori su kombinacija alu i PVC okvira sa troslojnim staklom, opremljeni roletama i mrežama protiv insekata. Sve sobe su klimatizirane, uključujući i dnevni boravak. Za maksimalnu udobnost u kupaonicama je postavljeno električno podno grijanje. Sigurnost osiguravaju protupožarna i protuprovalna ulazna vrata. Očekuje se da će nekretnina dobiti energetski certifikat A razreda.

Privlaka je pitoreskno ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od grada Zadra, na velikom pješčanom poluotoku između povijesnog kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Ova lokacija je idealna za one koji žele miran mediteranski način života u neposrednoj blizini mora. Kristalno čisto more i duge pješčane uvale savršene su za opuštanje i sportove na vodi. Privlaka nudi sve potrebne gradske sadržaje, uključujući trgovine, restorane, poštu, polikliniku i druge usluge. Ljubitelji sporta i aktivne rekreacije ovdje će pronaći idealne uvjete za jedrenje, surfanje, biciklizam i druge aktivnosti u slobodno vrijeme.

Ulaganje u nekretninu uz more u Hrvatskoj nudi odličnu priliku za ljetni odmor ili kao izvor prihoda od najma. Privlaka je svojim strateškim položajem u blizini Zadra i prekrasnim prirodnim krajolikom među omiljenim odredištima turista i lokalnog stanovništva. Uz sve veću potražnju za nekretninama na ovom području, to je stoga isplativa investicija.

Mojenemovitostumore je vaš pouzdan partner za kupnju nekretnine uz more u Hrvatskoj. Nudimo široku ponudu nekretnina i kompletne usluge, od odabira odgovarajuće nekretnine do pravnog i financijskog savjetovanja. Naš cilj je osigurati bezbrižnu i sigurnu kupnju vaše nekretnine iz snova uz more.

Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju ove izuzetne nekretnine! Ne propustite priliku za posjedovanje luksuznog apartmana na moru u srcu Dalmacije.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
115 m2
Korisna površina
102.85 m2
Terasa
100 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00