Prodaje se stan u Medulinu - idealan za obiteljski život ili investiciju u turistički najam

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14535
148,500 €
Područje 54 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju moderan stan koji se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i terase. Stanu pripada parkirno mjesto u dvorištu kuće, što povećava njegovu udobnost i praktičnost. Ovaj stan je idealan izbor za obiteljski život zahvaljujući svojoj lokaciji u blizini vrtića, škole i svih gradskih sadržaja. Ujedno je izvrsna investicija za turistički najam, jer se nalazi u popularnoj turističkoj destinaciji.

U istoj zgradi slobodna su dva manja stana u suterenu.

Prodaje se manji stan površine 20 m² po cijeni od 66.000. eura.

Prodaje se veći stan površine 28 m² po cijeni od 81.000. eura

Ovi stanovi su idealni za stanovanje radnika ili za bavljenje turizmom. Uz manja ulaganja mogu ponuditi veliki povrat, posebice zahvaljujući položaju na popularnoj lokaciji.

Medulin je jedno od vodećih središta istarskog turizma i među 20 najpoznatijih jadranskih ljetovališta. Izvorno malo ribarsko mjesto, dinamično se razvijalo zahvaljujući izuzetnom položaju i blagoj mediteranskoj klimi. Medulin nudi mirnu atmosferu i prekrasan krajolik, ali i bogatu ponudu za aktivan odmor, uključujući razne vodene sportove i druge rekreativne aktivnosti, što ga čini idealnim odredištem za posjetitelje tijekom cijele godine.

Ako ste zainteresirani za ovu ponudu ili ako imate posebne zahtjeve za nekretninu, slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor o razgledavanju.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
54 m2
Korisna površina
53 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00