Veličanstvene 3 sobe s panoramskim pogledom na more u Princess Resortu Hurghada

Hurghada , Egipat – ID 14785
230,000 €
Područje 106 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/6
More 1 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj luksuzni apartman ima površinu od 106 m², nalazi se na 4. spratu i nalazi se u Princess Resort Hurghada.

• Ovaj luksuzni apartman sastoji se od dvije spavaće sobe, jedne kupaonice, otvorene kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i prostrane terase s pogledom na bazen i prekrasan pogled na more.

• Izvrsna otvorena kuhinja stana ima ormare koji odražavaju prostor i sklad, mramorne radne ploče, sudoper na postolju i ugrađene potpuno nove kuhinjske aparate (štednjak, perilica rublja i hladnjak).

• Apartman ima prostranu terasu koja omogućava besprijekornu vezu između glavne spavaće sobe i dnevnog boravka.

• Stan je kompletno renoviran od strane vlasnika sa novom vodovodnom i elektro infrastrukturom. Stari Alumetal prozori zamijenjeni su vrhunskim zvučno-bezbučnim prozorima.

• Unutarnji dizajn apartmana odiše luksuzom i modernošću, s prekrasnim drvenim podovima i zidovima koji stvaraju toplu i skladnu atmosferu, odražavajući prirodno okruženje.

• Prirodno svjetlo preplavljuje stan i svježi zrak neprestano cirkulira, pružajući osvježavajuće i revitalizirajuće okruženje. S bilo kojeg mjesta u apartmanu moći ćete uživati u prekrasnom pogledu na more.

• Apartman je idealan za one koji traže luksuz, mir, privatnost i opuštanje.

• Stan odiše luksuzom zahvaljujući savršeno osmišljenim i dovršenim prostorima u kojima su ugrađeni najkvalitetniji materijali. Potpuno je namješten zadivljujućim potpuno novim modernim namještajem i opremljen vrhunskim kućanskim aparatima koji će poboljšati vašu životnu udobnost.

O Princess Resort Hurghada:

Princess Resort je vaš ulaz u ekskluzivni i luksuzni stil života u Hurghadi. Smješten uz prestižnu ulicu Mamsha, ovaj izvanredan projekt ima za cilj redefinirati luksuzni život uz more.

Uz strateški položaj i pogled koji oduzima dah, Princess Resort u Hurghadi kombinira modernu udobnost s prirodnom ljepotom.

*Investicija u Princess Resort Hurghada:

Smješten uz živahnu turističku šetnicu u Hurghadi, Princess Resort ima zavidnu lokaciju, okružen širokim rasponom sadržaja, uključujući trgovine, ljekarne, restorane, bazare, klubove, supermarkete i barove. Ova pogodna lokacija čini ga idealnim izborom za ulaganje u nekretnine, potvrđujući njegov status jednog od najtraženijih ljetovališta u gradu.

Privatna plaža, primamljivi bazeni i bujne zelene površine čine Princess Resort privlačnom prilikom za ulaganje. Bilo da odlučite živjeti u stanu i imati koristi od njegove određene vrijednosti, ili ga koristiti za iznajmljivanje uz visok godišnji prinos, ova nekretnina nudi mnoge unosne mogućnosti.

Uz dokazanu povijest stabilnosti, nekretnine Princess Resorta dosljedno su među sigurnim i isplativim ulaganjima na tržištu nekretnina u Hurghadi.

• Princess Resort: Vizija savršenstva

Kao prva faza ambicioznog dvodijelnog projekta, Princess Resort postavlja nove standarde u svijetu nekretnina na moru.

Ovdje ćete otkriti stil života koji nije samo luksuzan, već i duboko miran.

• Neusporedive pogodnosti i panoramski pogledi:

Princess Resort nije samo rezidencija; to je način života. Zajednica nudi niz svjetski poznatih pogodnosti koje svaki trenutak čine nezaboravnim.

Od ekskluzivnih privatnih plaža do uzbudljivih vodenih aktivnosti, svaki aspekt morskog života na dohvat vam je ruke. S panoramskim pogledom na slikovite plaže, Princess Resort prikazuje zadivljujuću ljepotu horizonta Hurghade.

Bilo pri izlasku ili zalasku sunca, svaki trenutak ovdje je pravo umjetničko djelo.

• Prihvatite život u eleganciji

Otkrijte ultimativni luksuzni život u Princess Resortu u Hurghadi.

Uronite u svijet elegancije

Kat
4
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
106 m2
Korisna površina
84 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00