2 sobe sa pogledom na more, kompleks Fregata, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14757
91,500 €
Područje 71 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
More 150 m
Naknada za uslugu 600 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam 2-sobni stan sa pogledom na more, Sveti Vlas, Bugarska.

Nudimo Vam elegantan 2-soban stan ukupne površine 71,5 m², koji se nalazi na trećem spratu petospratnog kompleksa na atraktivnoj lokaciji u Svetom Vlasu, samo 150 metara od plaže. Ovaj prostrani stan idealan je izbor za cjelogodišnji život kao i investicija s visokim potencijalom zarade od najma.

Raspored stana:

Dnevni boravak s kuhinjom i izlazom na balkon

Spavaća soba s puno prostora za pohranu

Kupaonica sa wc-om

Balkon s pogledom na more, pogodan za odmor i sjedenje

Prednosti lokacije i kompleksa

Ovaj apartman se nalazi u pažljivo održavanom kompleksu u srcu Svetog Vlasa, koji je poznat po mirnoj atmosferi, čistom vazduhu i prelepim plažama. U blizini imate svu potrebnu opremu i usluge kao što su trgovine, škole, vrtići, medicinske ustanove, pošta i javni prijevoz. Kompleks ima recepciju, brižno održavano zelenilo i zaštitarsku službu koja osigurava maksimalnu udobnost i sigurnost stanara i njihovih gostiju.

Oprema kompleksa:

Uređen vrt s prostorima za opuštanje i dva bazena

Recepcija

Blizina plaže i lokalnih znamenitosti

Godišnja naknada za održavanje iznosi 600 eura.

Zašto investirati u nekretninu u Svetom Vlasu?

Sveti Vlas jedno je od najslikovitijih odmarališta na bugarskoj crnomorskoj obali, smješteno u podnožju planinskog lanca Stará planina, samo 4 km od užurbanog odmarališta Sunčev breg. Ova lokacija je tražena zbog svoje mirne atmosfere, manjih i manje posjećenih plaža te jedinstvene kombinacije planinske i morske klime, što stvara idealne uvjete za cjelogodišnji život.

Prednosti lokacije:

Uske pješčane i šljunčane plaže s postupnim ulazom u more

Južna orijentacija plaža jamči duge i sunčane dane veći dio godine

Izvrsni klimatski uvjeti za zdravlje

Blizina užurbanog Sunčanog brega i povijesnog grada Nesebara

Zašto kupiti nekretninu od MOJE IMANJE UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok raspon kvalitetnih i provjerenih stanova i kuća na popularnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Pomorije i više. Nudimo kompletno upravljanje imovinom, uključujući usluge najma i postprodaje, čime osiguravamo bezbrižno vlasništvo nad vašom nekretninom.

Naše prednosti:

Provjerene i kvalitetne ponude: Radimo samo s provjerenim investitorima i vlasnicima nekretnina.

Cjelogodišnja podrška: Na lokaciji smo tijekom cijele godine, tako da možemo pružiti svu brigu o nekretnini nakon kupnje.

Kompletno upravljanje imovinom: pobrinut ćemo se za sve, od održavanja do najma kako bismo dobili najbolju vrijednost za vaše ulaganje.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je sve popularnije odredište za strane ulagače zahvaljujući povoljnim cijenama nekretnina, stabilnom gospodarstvu i rastućem turizmu. Područja kao što su Sveti Vlas, Elenite i Sunny Beach nude izvrsne mogućnosti ulaganja za sezonski najam s visokim potencijalom zarade. Izvrsna infrastruktura i laka dostupnost iz mnogih europskih gradova čine Bugarsku privlačnim mjestom za ulaganje u nekretnine za odmor ili stalne nekretnine uz more.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj izuzetnoj ponudi! Dostupni smo tijekom cijele godine i rado ćemo vam pomoći u odabiru idealne nekretnine na bugarskoj obali Crnog mora.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
71 m2
Korisna površina
62.92 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00