2 sobe u stambenoj zgradi bez naknade, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14749
59,500 €
Područje 60 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
More 500 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasan i prostran 2-sobni stan ukupne površine 60 m², koji se nalazi na trećem katu stambene zgrade u traženom mjestu Sveti Vlas na bugarskoj obali Crnog mora. Ovaj apartman se nalazi samo 500 metara od plaže, a sa balkona se pruža prekrasan pogled na more. Kuća nema naknade za održavanje, što je čini idealnim izborom za one koji traže nekretninu bez dodatnih troškova.

Raspored stana:

Prostrani dnevni boravak s kuhinjom

Spavaća soba

Kupaonica sa WC-om

Balkon sa pogledom na more

Prednosti posjedovanja stana u Svetom Vlasu

Sveti Vlas je slikovito mjesto smješteno u podnožju planinskog vijenca Stará planina, samo 4 km od Sunčevog brega. Područje je traženo zbog svoje mirne atmosfere, čistog zraka i prekrasnih plaža, što ga čini idealnim mjestom za opuštanje i život tijekom cijele godine. Lokalne plaže su manje i manje gužve nego u okolnim mjestima, što pruža ugodno okruženje za obitelji s djecom.

Prednosti lokacije:

Uske pješčane i šljunčane plaže s postupnim ulazom u more

Južna orijentacija plaže jamči toplo i sunčano vrijeme veći dio godine

Klima povoljna za zdravlje, pogodna za cjelogodišnji život

Blizina Sunčevog brega i Nesebara

Zašto ulagati u nekretninu sa MOJE IMANJE UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok raspon kvalitetnih i provjerenih stanova i kuća na atraktivnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Pomorije i više. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom, najam i postprodajne usluge, tako da se mi brinemo za sve umjesto vas.

Naše prednosti:

Temeljito provjerene ponude: nudimo samo kvalitetne nekretnine koje zadovoljavaju visoke standarde.

Cjelogodišnja podrška: Na lokaciji smo tijekom cijele godine, tako da možemo pružiti svu brigu o nekretnini čak i nakon kupnje.

Kompletno upravljanje imovinom: mi se brinemo za sve, od održavanja do najma kako bi se vaša investicija isplatila.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je sve popularnije odredište za strane ulagače zahvaljujući niskim cijenama nekretnina, stabilnom gospodarstvu i rastućem turizmu. Područja kao što su Sveti Vlas, Elenite i Sunny Beach nude izvrsne mogućnosti za sezonski najam i visok potencijal zarade. Bugarska obalna odredišta imaju izvrsnu infrastrukturu i lako su dostupna iz mnogih europskih gradova.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i saznajte kako vam možemo pomoći pronaći idealnu nekretninu uz more u Bugarskoj! Dostupni smo tijekom cijele godine i nudimo stručne usluge koje će vam pomoći pri odabiru i upravljanju vašom nekretninom.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
60 m2
Korisna površina
52.8 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00