3 sobe s panoramskim pogledom na more, u kompleksu Crown Fort, Sveti Vlas, Bugarska

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14875
96,500 €
Područje 103 m2
Izgled 3+kk
Pod 5/5
More 300 m
Naknada za uslugu 15 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Predstavljamo vam prostrani 3-sobni stan ukupne površine 103 m², koji se nalazi na petom spratu petospratnog kompleksa Crown Fort Club u popularnom letovalištu Sveti Vlas. Ovaj elegantni apartman udaljen je samo 300 metara od prekrasne plaže i nudi izvrsnu kombinaciju modernog življenja i morske udobnosti. Raspored prostorija uključuje dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonicu s wc-om i prostrani balkon s prekrasnim pogledom na more.

Crown Fort Club kompleks – luksuzna oprema i rekreacijski sadržaji

Crown Fort Club nudi širok raspon rekreacijskih i opuštajućih sadržaja dostupnih stanovnicima i njihovim gostima:

Bazeni, uključujući dječje prostore

Restorani, barovi i kafići

Dječja igrališta

Wellness centar sa spa uslugama

Sportski sadržaji, uključujući teniske terene

24-satno osiguranje i privatni parking Blizina autobusnog stajališta, vodenog parka Elenite i luke za jahte Marina Dinevi čini ovaj stan idealnom investicijom za cjelogodišnji život ili ljetnu rekreaciju.

Naknada za održavanje iznosi 14,50 €/m² godišnje, što osigurava visok standard usluge i udobnosti.

Prednosti posjedovanja nekretnine uz more

Ulaganje u stan u Bugarskoj, posebno u području Svetog Vlasa, idealna je prilika za one koji traže miran život s luksuznim sadržajima u blizini plaže. MOJA NEKRETNINA UZ MORE pomoći će Vam da odaberete pravu nekretninu prema Vašim željama. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom, uključujući najam, održavanje i podršku nakon prodaje. Poslujemo na bugarskoj obali tijekom cijele godine, zbog čega vam možemo jamčiti nesmetan proces svih transakcija.

Sveti Vlas – spoj mora, planine i mirnog okruženja

Sveti Vlas, slikoviti grad u podnožju Starog polja, nalazi se samo 4 km od Sunčevog brega i 13 km od povijesnog grada Nesebara. Nudi mirniju atmosferu od užurbanih turističkih naselja, što ga čini idealnim mjestom za one koji traže opuštanje uz more. Plaže u Svetom Vlasu su manje napučene, pješčane i mjestimično romantično stjenovite, što stvara jedinstveno okruženje za opuštanje.

Grad ima ugodnu mikroklimu koja spaja svjež planinski zrak s morskom klimom. Duga topla ljeta, blage zime i ugodne jeseni čine Sveti Vlas odličnim mjestom za boravak tijekom cijele godine. Sveti Vlas nudi mogućnost aktivnog odmora i šetnje šumovitim obroncima Starog polja.

Zašto kupovati MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Mi smo stručnjaci za bugarsko tržište nekretnina i nudimo provjerene nekretnine uz more. Naše usluge uključuju ne samo prodaju, već i kompletno upravljanje imovinom i održavanje, uključujući podršku nakon prodaje. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
103 m2
Korisna površina
90.64 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
230 m
Bar
160 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00