3 sobe u kompleksu Polo Resort, Sunny Beach, Bugarska

Sunny Beach, Bugarska – ID 14758
108,900 €
Područje 90 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/5
More 400 m
Naknada za uslugu 10 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam 3 sobe u kompleksu Polo Resort, Sunny Beach, Bugarska

Nudimo vam prostrani 3-sobni stan ukupne površine 90 m², koji se nalazi u prizemlju lijepog kompleksa Polo Resort na Sunčevom bregu u Bugarskoj. Ovaj stan idealan je za ljetovanje, cjelogodišnji život ili kao investicija za najam zbog svoje atraktivne lokacije u popularnom ljetovalištu.

Raspored stana:

Prostrani dnevni boravak s kuhinjom

Dvije spavaće sobe

Kupaonica s wc-om, odvojeni wc

Terasa s pogledom na vrt

Prednosti kompleksa Polo Resort

Kompleks Polo Resort nudi široku paletu sadržaja koji će boravak učiniti ugodnijim kako vlasnicima tako i gostima. Kompleks se nalazi u mirnom dijelu Sunčane obale, au isto vrijeme u blizini svih sadržaja i lokalnih usluga.

Oprema kompleksa:

Bazen sa zonama za opuštanje

Dječji bazen

Bar i restoran s izvrsnim jelovnikom

24-satna recepcija

Spa centar i fitness

Zona za roštiljanje

Parking za stanare

Zaštitarska služba 24 sata

Wi-Fi i kabelska veza

Godišnja naknada za održavanje iznosi 10€/m².

Prednosti ulaganja u nekretninu na Sunčanoj obali

Sunny Beach je najveće i najpopularnije ljetovalište na bugarskoj obali Crnog mora. Nudi 8 km dugu pješčanu plažu sa sitnim svijetlim pijeskom i postupnim ulaskom u more, idealnu za obitelji s djecom i neplivače. Šetnica uz plažu prepuna je kafića, restorana i trgovina u kojima možete provesti ugodne trenutke. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnoga kulturna događanja, koncerti i festivali.

U blizini je i popularni Aquapark Action koji nudi zabavu za sve uzraste – od tobogana i tobogana do bazena, hidromasažnih kada, restorana i mnogih drugih atrakcija.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE IMANJE UZ MORE?

Mi smo stručnjaci za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih stanova na lokacijama kao što su Sunny Beach, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Pomorie i više. Nudimo kompletno upravljanje nekretninama, pružamo usluge najma i postprodaje.

Naše prednosti:

Provjerene ponude: Nudimo samo kvalitetne nekretnine koje zadovoljavaju visoke standarde.

Cjelogodišnja podrška: Na terenu smo tijekom cijele godine, što nam omogućuje da pružimo sveobuhvatnu brigu za vašu imovinu.

Kompletno upravljanje imovinom: Brinemo se za sve, od održavanja do najma, kako bi vaša investicija postigla maksimalnu vrijednost.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je sve popularnije odredište za strane ulagače zahvaljujući povoljnim cijenama nekretnina, stabilnom gospodarstvu i rastućem turizmu. Odmarališta kao što su Sunny Beach, Sveti Vlas i Elenite pružaju veliki potencijal za sezonski najam s atraktivnom dobiti. Izvrsna infrastruktura i laka dostupnost iz cijele Europe čine Bugarsku privlačnim mjestom za ulaganje u nekretnine uz more.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj izuzetnoj ponudi! Rado ćemo vam pomoći da odaberete idealnu nekretninu na bugarskoj obali Crnog mora.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
90 m2
Korisna površina
79.2 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
30 m
Liječnik
780 m
Kafić
290 m
Restoran
20 m
Bar
160 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00