Besprijekorne 3 sobe s balkonom, u bogato opremljenom kompleksu Sunny Day 6, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 14779
60,500 €
Područje 64 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 4 000 m
Naknada za uslugu 580 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Predstavljamo vam udoban 3-sobni stan ukupne površine 64,54 m², koji se nalazi na prvom katu četverokatnice u popularnom kompleksu Sunny Day 6, u blizini odmarališta Sunny Beach, Bugarska. Stan se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona s kojeg se pruža pogled na okolinu. Ovaj apartman je idealan kako za odmor tako i kao investicija u nekretninu uz more.

Sadržaji kompleksa Sunny Day 6:

Sunny Day 6 je veliki kompleks zatvorenog tipa s više od 1.400 apartmana i širokim spektrom usluga i sadržaja koji osiguravaju udobnost i opuštanje za vas i vaše goste:

6 bazena uključujući bazen za djecu

Igralište

Fitness centar, SPA, trgovina, restoran, bar i kafić

Sportski tereni: košarka, nogomet, teniski tereni, mini golf

24-satno osiguranje, video nadzor i portir

Zelene površine i parking

Prijevoz do Sunčane obale minibusom iz kompleksa

Kompleks se nalazi 4 km od plaže, pružajući vam mir i udobnost, a istovremeno imate jednostavan pristup plažama i zabavnim sadržajima Sunčane obale. Godišnja naknada za održavanje iznosi 580 €.

Prednosti posjedovanja apartmana na moru

Stan u kompleksu Sunny Day 6 izvrsna je investicijska prilika zahvaljujući pristupačnom stanovanju uz more i bogatim sadržajima kompleksa. I kratkoročni i dugoročni najam ovog stana može donijeti zanimljiv povrat, što ga čini atraktivnom opcijom za investitore.

O položaju Tankova i Sunčane obale

Tankovo je slikovito mjesto u blizini Sunčane obale, udaljeno samo 4 km od mora. Ovo je područje poznato po prekrasnoj prirodi, zelenim ravnicama i umjetnim jezerima. Dobro je povezan s okolnim mjestima i izletištima, što ga čini idealnim mjestom za odmor i cjelogodišnji život.

Sunny Beach jedno je od najvećih i najpopularnijih ljetovališta u Bugarskoj. Nudi široke pješčane plaže, bogat noćni život i brojne atrakcije za obitelji s djecom. Povijesni Nesebar i moderni grad Burgas udaljeni su samo nekoliko minuta vožnje od Sunčeve plaže i pružaju dodatne mogućnosti za kulturne i društvene aktivnosti.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Specijalisti smo za prodaju i upravljanje nekretninama u Bugarskoj, nudimo širok raspon kvalitetnih i dokazanih nekretnina u područjima kao što su Sunčana obala, Sveti Vlas, Nesebar, Aheloy, Pomorie i više. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom, pomoć pri kupnji i najmu te usluge nakon prodaje. Kod nas možete biti sigurni da će vaša investicija biti u dobrim rukama - kupnjom naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je sve popularnije odredište za ulaganje u nekretnine zahvaljujući niskim cijenama, stabilnom gospodarstvu i rastućem turizmu. Ulaganje u stan na moru pruža visoku mogućnost zarade od najma, bilo kratkoročnog ili dugoročnog. Sunčana obala je idealno mjesto za odmor i cjelogodišnji život.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
64 m2
Korisna površina
57 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
3 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
3 km
Bar
1 km
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00