Interesantan dvoetažni stan u prizemlju, 300 m od gradske plaže i 600 m od centra Vodica

Vodice, Hrvatska – ID 12756
282,000 €
Područje 98 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo Vam zanimljiv dvoetažni apartman koji se nalazi u prizemlju, samo 300 m od gradske plaže i 600 m od centra Vodica. Ovaj stan je dio novogradnje sa deset stanova koja se nalazi na odličnoj lokaciji u već izgrađenom dijelu grada. Zgrada ima tri etaže: prizemlje, prvi kat i drugi kat.

Stan S2 ukupne površine 98,78 m2 prostire se na dvije etaže: prizemlje i prvi kat. Prizemlje se sastoji od ulaza, vešeraja, stubišta, wc-a, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalazi predsoblje, spremište, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Stanu pripada garaža površine 13,60 m2 i dvorište površine 36 m2.

Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina od 3%.

Moderno projektirana zgrada izgrađena je od kvalitetnih materijala prema najnovijim standardima gradnje te je opremljena: stiropor fasadom, staklenom ogradom, vanjskom PVC stolarijom s Low-E staklom i mrežama protiv insekata, unutarnjom stolarijom s drvenim okvirima, PVC roletama na električni pogon, podno grijanje u svim sobama, protuprovalna ulazna vrata, kvalitetne keramičke pločice, moderna sanitarna oprema, inverter klima uređaj i TV/Internet priključak. Zgrada posjeduje i garažu s mogućnošću postavljanja punionice za električne automobile. Ulazi u stanove S1 i S4 su izvana, dok su ulazi u ostale stanove i pristup ravnom neprohodnom krovu omogućeni unutarnjim stubištem. Zgrada je opremljena zajedničkim liftom, koji osigurava vertikalnu komunikaciju između etaža. Svaki stan ima svoje brojilo za vodu i struju, a prednost je i priključak zgrade na gradsku kanalizaciju. Planirani završetak izgradnje je ljeto 2024. godine.

Najbolje karakteristike ove nekretnine su njezina atraktivna lokacija i lokacija koja omogućuje pješački pristup svim potrebnim uslugama. Nalazi se na rubu centra grada i ističe se blizinom mora, trgovine, tržnice, autobusnog kolodvora, ACI marine i doma zdravlja.

Vodice su vrlo živo turističko mjesto s mnoštvom restorana, trgovina i kafića. Nalaze se u samom središtu hrvatske obale, 12 km od grada Šibenika. Okolica Vodica okružena je borovom šumom i vinogradima. Vodice imaju oko 9000 stanovnika. Mediteranska klima Vodica znači da se temperatura ljeti kreće između 26 i 30 stupnjeva, a zimi između 5 i 10 stupnjeva. Bilo da se radi o opuštanju na plaži, istraživanju prirodnih ljepota ili povijesti i kulture, Vodice i njihova okolica svakome imaju što ponuditi. Možete provesti cijeli dan (pa čak i večer) na 4 km dugoj plaži Plava plaža (Plava znači plava). Plaža je nagrađena plavom zastavom. Zaslužio je biti ovdje zbog čistoće mora i urednosti. Uz plažu raste lijepa borova šuma u kojoj se nalaze restorani i barovi. Borovi pružaju zaklon od jakog podnevnog sunca. Tu je i škola ronjenja.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
98 m2
Korisna površina
95 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00