Luksuzan stan u novoizgrađenoj stambenoj zgradi u Umagu - Idealna investicija u nekretninu

Umag, Hrvatska – ID 14464
270,000 €
Područje 74 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/4
More 650 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo Vam izuzetan dvosobni stan u novoizgrađenoj stambenoj zgradi na atraktivnoj lokaciji u Umagu. Smješten na 2. katu, ovaj prostrani stan nudi moderno dizajniran dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicu i balkon s obiljem prirodnog svjetla koji stvara ugodnu atmosferu.

Svaki stan uključuje spremište, garažu u podzemnom dijelu zgrade ili vanjsko parkirno mjesto, što osigurava visoku udobnost i sigurnost.

Zgrada je moderna, sastoji se od podzemlja, prizemlja i tri kata, pri čemu svaki stan ima svoje spremište te vanjsko parkirno ili garažno mjesto. Apartmani u prizemlju imaju i vlastiti vrt. Pristup je omogućen dizalom i stepenicama, što zgradu čini praktičnom i pristupačnom za sve uzraste.

Građevinski radovi će biti završeni do svibnja 2025. godine, a kupac ne plaća porez na stjecanje nekretnina od 3%.

Život u Umagu nudi idealan spoj urbanog komfora i blizine plaže. Ovaj apartman je pogodan kako za mlade obitelji tako i za one koji traže mirno okruženje uz more za odmor ili život tijekom cijele godine. Zahvaljujući izvrsnoj dostupnosti plaža, centra grada i svih gradskih sadržaja na pješačkoj udaljenosti, ova je lokacija popularan izbor ne samo za trajno stanovanje, već i kao prilika za ulaganje s velikim potencijalom za kratkoročni najam turistima.

Umag, jedan od najpopularnijih primorskih gradova u Istri, poznat je po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnim plažama i odličnoj infrastrukturi. Zahvaljujući svom strateškom položaju, nudi blizinu talijanske granice, kao i mirno okruženje za odmor i opuštanje. Umag je također popularno odredište za ljubitelje sporta, posebno zahvaljujući teniskim turnirima i sportovima na vodi.

Hrvatska je jedno od najpopularnijih odredišta za kupnju luksuznih nekretnina uz more zbog svoje prekrasne prirode, prijateljske atmosfere i okruženja za sigurno ulaganje. Područja poput Istre cijenjena su zbog svoje blizine Europi, kvalitetne infrastrukture i rastućeg tržišta nekretnina. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj nudi stabilan prinos i visok potencijal za turističko iznajmljivanje.

Uz Mojenemovitostumore nudimo Vam kompletnu uslugu pri kupnji nekretnine u Hrvatskoj, uključujući pravnu podršku i savjetovanje. Specijalizirani smo za luksuzne apartmane i apartmane uz more na najatraktivnijim lokacijama poput Umaga. Pomoći ćemo vam pronaći idealan dom ili investicijsku priliku koja će odgovarati vašim potrebama i željama.

Ako ste zainteresirani za ovu ponudu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i dogovor o obilasku. Rado ćemo vam pomoći pronaći nekretninu iz snova u Hrvatskoj

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
74 m2
Korisna površina
64.9 m2
Balkon
YES
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
640 m
Liječnik
1 km
Kafić
790 m
Restoran
830 m
Bar
790 m
Škola/vrtić
680 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00