Luksuzni apartman u novogradnji s pogledom na more, Vodice

Vodice, Hrvatska – ID 13542
330,000 €
Područje 81 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 450 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se moderan i luksuzan dvosobni stan koji se nalazi na 2. katu novogradnje, udaljen samo 450 m od plaže i novouređene šetnice.

Zgrada u kojoj se stan nalazi ima ukupno 12 stambenih jedinica i četiri etaže: suteren, prizemlje, 1. kat i 2. kat. Zgrada je izgrađena od kvalitetnih materijala prema najnovijim standardima gradnje te uključuje suvremenu opremu poput PVC stolarije s komarnicima, staklene ograde, fasade s toplinskom izolacijom, električnih roleta, podnog grijanja u dnevnom boravku i kupaonici, protuprovalna ulazna vrata, visokokvalitetne keramičke pločice i moderne sanitarije. Svaka soba ima klima uređaj i TV/Internet priključak.

Također ima lift, konobu i garažu. Garažna mjesta se nalaze u suterenu zgrade i dostupna su po odgovarajućim cijenama ovisno o veličini. Svaki stan ima i konobu. Planirani rok završetka izgradnje je kolovoz 2024. godine.

Stan S10 nalazi se na 2. katu i nudi komforan i moderan stambeni prostor ukupne korisne površine 81,11 m². Raspored stana uključuje ulazni hodnik, dvije spavaće sobe, kupaonicu, vešeraj, kuhinju s blagovaonicom, prostrani dnevni boravak s direktnim izlazom na natkrivenu terasu od 18,26 m² s prekrasnim pogledom na more.

Stanu također pripada jedno parkirno mjesto i konoba od 7,75 m².

Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina od 3%, što predstavlja značajnu uštedu pri kupnji ovog luksuznog stana.

Vodice su popularno turističko mjesto smješteno u srcu Dalmacije, samo nekoliko minuta od prekrasnog Jadranskog mora. Grad je poznat po dugoj šetnici uz plažu koja je idealno mjesto za šetnju i opuštanje. Vodice nude obilje mogućnosti za slobodno vrijeme, uključujući restorane, kafiće i trgovine. Ljubitelji sporta mogu uživati u vodenim sportovima poput jedrenja i surfanja, a lokalni kulturno-povijesni spomenici zanimljivi su izleti.

Tražite li moderan stan u blizini mora s kvalitetnom opremom i pogledom na more, ovaj apartman u Vodicama može biti upravo ono što tražite. Nudimo vam priliku da istražite druge nekretnine na području Vodica i okolici koje će zadovoljiti vaše zahtjeve za udobnim i modernim životom u blizini plaže. Za više informacija i ponudu sličnih nekretnina, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
81 m2
Korisna površina
79 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00