Moderan stan u novogradnji u centru Vira, blizu mora, 1. kat

Vir, Hrvatska – ID 13786
171,245 €
Područje 59 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 350 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prekrasan stan u modernoj novogradnji u centru Vira, samo 350 m od mora.

Ovaj stan se nalazi na prvom katu i nudi praktičan raspored prostorija koji uključuje hodnik, dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu. Neto površina ovih prostorija je 52,55 m². Stanu također pripadaju dva parkirna mjesta i vrt od cca 15 m². Ovaj stan ima poseban ulaz.

Ukupna neto površina stana, uključujući parkirna mjesta i vrt, iznosi 59,05 m².

Objekt je izgrađen od termo blok opeke sa termoizolacijskom fasadom debljine 8 cm. Podne obloge se sastoje od parketa i pločica. Prozori su izrađeni od PVC materijala sa troslojnim ostakljenjem, električnim roletama i mrežama protiv insekata. Klima uređaji su postavljeni u spavaćim sobama i dnevnom boravku. Ulazna vrata su sigurnosna i protupožarna. Predviđeno je dobivanje energetskog certifikata A razreda.

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj stan ili ako tražite nekretninu prema Vašim specifičnim zahtjevima, slobodno nas kontaktirajte. Spremni smo vam pomoći pronaći svoj idealan dom ili priliku za ulaganje u području koje zadovoljava sve vaše potrebe i želje.

Otok Vir – jedno od najpoznatijih turističkih središta Hrvatske

Otok Vir nalazi se na sjeverozapadnom rubu Zadarske županije i okružen je Virskim morem i Povljanskim kanalom s mnoštvom manjih uvala. Otok je s kopnom povezan mostom. Razvedenu obalu otoka Vira, dugu 31,43 km, krase raznolike plaže, od pješčanih i šljunčanih do šljunčanih i stjenovitih. Ovdje ćete pronaći kako prometne njegovane plaže s raznim uslugama, tako i mirne uvale s netaknutom prirodom. Plaže na otoku Viru, često okružene borovom šumom i kristalno čistim morem, idealne su za obiteljski odmor.

Osim za turizam u ljetnim mjesecima, Vir je idealno mjesto za miran obiteljski život zimi. Otok nudi sve potrebne sadržaje: škole, vrtiće, trgovine, autobusnu stanicu, restorane i kafiće. Vir je udaljen 26 km od Zadra i 12 km od najbližeg grada Nina.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
59 m2
Korisna površina
52.55 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00