Novi potpuno opremljen stan sa pogledom na more u Stolivu, 100 m od mora

Stoliv, Crna Gora – ID 14244
150,000 €
Područje 57 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/4
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 875 €
Godišnji prinos: 7.0%

Projekt Ruža vjetrova spaja jedinstvenu ljepotu crnogorske obale, moderan komfor i čist zrak namirisan slanim mirisom Jadrana. Ekskluzivnost ovog projekta je njegova posebna lokacija - samo 100 metara od obale s prekrasnim pogledom na more i veličanstvenu Boku Kotorsku s jedne strane i prekrasnim planinskim panoramama s druge strane.

Arhitekt projekta uspješno je spojio najnovije trendove u izgradnji kompleksa na moru s prirodnim obilježjima krajolika, čime se kompleks prirodno uklopio u okolicu. Lokacija kompleksa je idealna za odmor - plaža je udaljena 5 minuta, restorani su udaljeni 10 minuta, a trgovina mješovitom robom i ljekarna samo 5 minuta hoda.

Zgrada se sastoji od četiri etaže, pri čemu je prizemlje predviđeno za podzemne garaže za automobile vlasnika. Na svakoj etaži nalaze se po dva apartmana.

- Prvi kat Dva apartmana sa jednom spavaćom sobom i studio dnevnim boravkom, djelomično spojenim s kuhinjom. Apartmani imaju panoramski pogled na more.

- Drugi i treći kat

Na svakoj etaži nalaze se po dva apartmana. Jedan ima jednu spavaću sobu, drugi dvije. Svaki apartman ima studio dnevni boravak i terasu s pogledom na more. Raspored stanova je pomno osmišljen.

Svaki stan opremljen je kvalitetnom sanitarnom opremom u kupaonicama, što jamči visok standard stanovanja. Apartmani su kompletno namješteni i odmah useljivi. U svim sobama je instaliran klima uređaj koji osigurava ugodu tijekom vrućih ljetnih dana.

Podovi su kombinacija elegantnog parketa i praktične keramike, što daje moderan i estetski izgled. Veliki panoramski prozori pružaju prekrasan pogled i osiguravaju obilje dnevne svjetlosti. Sve potrebne instalacije za TV i brzi internet već su spremne, tako da ćete imati lak pristup modernoj tehnologiji.

U svakom apartmanu postoji i podno grijanje koje pridonosi ugodnoj temperaturi u zimskim mjesecima. Apartmani također imaju podzemni parking, koji osigurava sigurno i udobno parkiranje Vaših vozila.

Stoliv, gdje se projekt nalazi, odlično je mjesto za aktivan odmor - možete otići na nezaboravan uspon na jednu od planina koje okružuju zaljev ili se uputiti na slikovite pješačke rute. Povijesni grad Kotor, poznat kao glavni grad Boke Kotorske, udaljen je 10 minuta vožnje, a međunarodne zračne luke Tivat i Podgorica udaljene su 10 minuta i 2 sata.

Stoliv je slikovito mjesto u mirnom zaljevu Boke Kotorske, nedaleko od grada Kotora. Ovaj gradić, osnovan u 14. stoljeću, do danas je sačuvao svoj izvorni karakter. Zahvaljujući mješavini morskih i planinskih vjetrova, Stoliv je postao poznat kao lječilište s povoljnom klimom. Područje je gusto zasađeno maslinama i drugim drvećem, more je nevjerojatno tirkizno, a voda izuzetno bistra - tu se nalazi apartmansko naselje Ruža vjetrova.

Tražite li nekretninu u ovom pitoresknom kraju, rado ćemo vam pomoći odabrati idealan stan ili kuću prema vašim zahtjevima. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje kako biste pronašli svoj dom iz snova uz more.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
57 m2
Korisna površina
53 m2
Terasa
YES
Garaža
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00