Nudimo kompletno završen i namješten 3-sobni stan

Bansko, Bugarska – ID 12950
65,000 €
Područje 100 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/6
Skijaška staza 11 500 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaju potpuno završen i namješten 3-sobni stan ukupne površine 100 m2 u hotelskom naselju, pored golf terena iznad Razloga!

Ponuđeni stan se nalazi na 4 spratu u bloku "B" Orchid House, ulaz 1 i sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila sa toaletom i terase sa pogledom na dvorište. i planine.

Stan je kompletno namješten i zgrada ima uporabnu dozvolu

Kompleks se sastoji od 4 tematske zgrade - glavne zgrade Azalia te zgrada Orchid, Kamelia i Jasmín. U glavnoj zgradi nalazi se luksuzni wellness centar s grijanim unutarnjim bazenom, saunom, parnom kupelji, hidromasažnom kadom i teretanom. Na mjestu ćete pronaći i udobno predvorje, dječji kutak, restoran s kaminom, trgovine, noćni klub i igraonicu. Kompleks se nalazi 300 metara od golf terena Pirin, 5 km od grada Razloga i 10 minuta vožnje od Banskog zaliva. Doručak se služi u hotelskom restoranu. U večernjim satima koktel bar nudi širok izbor pića i laganih zalogaja. Kompleks nudi i uslugu čuvanja djece.

Naknada za održavanje:

Naknada za održavanje iznosi 29 € po m2 godišnje bez PDV-a i uključuje: grijanje hotela, opće održavanje i popravke, čišćenje, osiguranje, troškove osoblja, prijevoz, računovodstvene i notarske usluge, internet, kabelsku TV, telefon, godišnju lokalnu pristojbu, održavanje dizala , struja i voda u zajedničkim prostorijama, potrošni materijal za održavanje bazena i drugo; Naknada se može platiti u dvije rate svakih 6 mjeseci ili u dvanaest rata mjesečno.

Bansko, smješteno na jugozapadnom dijelu Bugarske u planinama Pirin, postalo je sinonim za bugarsko skijanje. Danas najpoznatije bugarsko skijalište nastalo je u posljednjih 20 godina prema "alpskom" crtežu - ima široke "autocestne" padine, odvojive sjedežnice, glatke prijelaze između pojedinih lokacija i prostrane "trgove" oko ukrcajnih stanica kralježnica se podiže.

Skijaške staze iznad Banskog prostiru se na sjevernim padinama dvije i pol tisuće Todorke i njezine neposredne okoline u pozadini planine Pirin na visokim nadmorskim visinama. Padine su prirodno prilično strme, a takva je i većina staza – sve u svemu ugodniji je "lijevi" dio uz žičare Mosta, Plato i Šiligarnik, dok je srednji i desni dio oko žičara Todorka i Banderica više su sportski. Najugodnija je široka, bezšumna ravnica Plato s plavo označenom, ali prilično živahnom crvenom pistom. Gornji dio padine Tomba oduševit će vas svojim neobičnim oblikom koji podsjeća na ogromnu u-rampu.

Sve u svemu, skijaškim karakterom, reljefom i nadmorskom visinom to područje pomalo podsjeća na talijanski Bormio, ali je veće. Osim toga, postoji neobično duga polazna cesta iz glavnog područja natrag u grad Banska.

Kat
4
Broj katova
6
Izgled
3+kk
Područje
100 m2
Korisna površina
84 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00