Potpuno opremljena 1 soba u kompleksu Scandic Resort Hurghada, prvi red

Hurghada , Egipat – ID 13394
75,000 €
Područje 51 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/4
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj super luksuzni studio na prvoj liniji ima 51 m2 i nalazi se na trećem katu Scandic Resorta Hurghada. Apartman ima bračni krevet, spremište, ormar, kauč, čajnu kuhinju i balkon sa kaučem koji gleda na ulicu. Stan je kompletno namješten novim modernim namještajem te je opremljen novom tehnikom. Kuhinja ima šank s visokim stolicama, ormariće, mramorne ploče, sudoper, mikrovalnu pećnicu, štednjak i hladnjak.

Scandic Resort jedno je od najboljih ljetovališta na plaži u Hurghadi na tržištu nekretnina; to je odredište za one koji traže vrhunski luksuz, opuštanje, udobnost, privatnost i dobrobit.

O Scandic Resort Developeru:

Scandic Resort izgradila je Egyptian International Tourism Company (E.I.T.C.) S.A.E, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u turizmu i zadovoljstvu gostiju.

Egypt International Tourism Company uspješno je pokrenula projekt Florenza Khamsin Residence i također (Falcon Naama Star Hotel i Falcon Naama Blue Hotel)

O Scandic Resort Hurghada:

Scandic Resort Hurghada nalazi se u srcu četvrti Arabia u Hurghadi, okružen najpopularnijim hotelima kao što su Grand Azur, Arabia & El Palacio Resorts također je okružen brojnim trgovinama, ljekarnama, restoranima, barovima i supermarketima. Scandic Resort je izgrađen na 25.000 m2 zemljišta i ima 200 metara privatne plaže sa šetnicom uz plažu, ima više ulaza i dizala za svaku pojedinačnu stambenu zgradu kako bi se osigurala pogodnost za vlasnike kuća.

O pogodnostima i objektima Scandic Resorta:

- Privatna plaža

- Tri grijana bazena

- Bar uz bazen

- Restoran Marina

- Aquapark/dječji aquapark

- Klub za djecu

- Ronilački centar

- Dvije marine

- Servis motornih čamaca

- TERETANA

- Toplice

- Sigurnost 24/7

- mreža trgovine i usluga

- Rezervni generator

- Rezervna opskrba vodom

- Sustav zaštite od požara

- Usluga upravljanja nekretninama

- 24h osiguranje, recepcija

Scandic Resort nalazi se na samo 10 minuta od međunarodne zračne luke Hurghada, 15 minuta od El Gouna i 15 minuta od turističkog šetališta u Hurghadi.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
51 m2
Korisna površina
44 m2
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00