Prekrasan penthouse stan u novogradnji, Privlaka

Privlaka, Hrvatska – ID 12732
450,000 €
Područje 120 m2
Izgled 4+kk
Pod 3/3
More 160 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se prekrasan penthouse stan u novogradnji u Privlacama. Ovaj stan se nalazi na 2.katu. Raspored prostorija uključuje hodnik, tri spavaće sobe, kupaonicu, wc, ostavu, kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, natkrivenu terasu i prostranu nenatkrivenu terasu. Neto korisna površina stana je 118,01 m². Stanu pripada i jedno parkirno mjesto.

Ukupna neto korisna površina ovog stana sa pripadajućim parkirnim mjestom iznosi 120,51 m².

Zgrada se sastoji od ukupno 5 stanova. Udaljenost ove nekretnine od mora je samo 160 m, a od centra mjesta Privlaka 600 m.

Zgrada je u izgradnji, a useljenje je planirano na proljeće 2024. godine.

Konstrukcija je od termo blokova opeke. Fasada ima toplinsku izolaciju od polistirena debljine 10 cm. Podne obloge su parket i pločice. Prozori su od PVC materijala sa električnim roletama. Cijeli stan ima podno grijanje na toplinske pumpe. Osim toga, sve sobe su klimatizirane.

Sva parkirna mjesta imaju vlastiti priključak struje i vode.

Ulazna vrata u stan su sigurnosna i protupožarna.

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od grada Zadra, smješteno na velikom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale idealne su za potpuno opuštanje. Naselje nudi sve potrebne sadržaje za ugodan i kvalitetan život: trgovine, restorane, poštu i ambulantu. Ljubitelji sporta i rekreacije željni jedrenja ili surfanja pronaći će svoj raj u obližnjim naseljima. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Područje
120 m2
Korisna površina
118.01 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00