Prekrasna obiteljska kuća s pogledom na more i parkingom u blizini plaže u Byelama

Byala, Bugarska – ID 14938
152,000 €
Područje 198 m2
Izgled 5+kk
More 300 m
Naknada za uslugu 3,000 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo ekskluzivnu troetažnu kuću u nizu s prekrasnim pogledom na more, samo 300 metara od prekrasne pješčane plaže u mirnom primorskom gradiću Byala. Ova prostrana kuća ukupne površine 198 m² dio je zatvorenog, stilskog kompleksa moderne arhitekture koji je osvojio nagrade za dizajn. Ovdje ćete pronaći 18 obiteljskih kuća, svaka sa svojim karakterom, udobnošću i ugodnom atmosferom.

Raspored kuće:

• Prvi kat: predsoblje, prozračni dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom, niša za perilicu rublja, kupaonica s wc-om i prostrana veranda s pogledom na unutarnji dio kompleksa, gdje Vas očekuju dva prekrasna bazena i prostor za opuštanje.

• Drugi kat: dvije udobne spavaće sobe, terasa s lijepim pogledom, velika kupaonica s wc-om.

• Treći kat: još dvije spavaće sobe, velika terasa s direktnim pogledom na more i kupaonica s wc-om.

Kuća se prodaje kompletno namještena i potpuno opremljena modernim električnim uređajima. Udobnost osigurava klima uređaj za grijanje i hlađenje, au dnevnom boravku nalazi se i kamin koji sobu čini ugodnom u zimskim mjesecima. Podovi su izrađeni od visokokvalitetnih pločica koje su izdržljive i lake za održavanje.

Izuzetan kompleks:

Kompleks je ograđen i ima sigurnosni sustav kamera, koji će osigurati Vašu privatnost i sigurnost. Ovdje možete uživati u opuštanju uz dva bazena s ležaljkama i suncobranima. Okolica kuće je bogato zasađena zelenilom i cvijećem, što upotpunjuje jedinstveni ugođaj i donosi osjećaj sklada s prirodom.

Prikladna lokacija:

Kuća je na idealnoj lokaciji, samo nekoliko minuta hoda od plaže, restorana, trgovine i ostalih sadržaja. Byala nudi sve što vam je potrebno za udoban cjelogodišnji život - od vrtića i škola do zdravstvenog centra, pošte i sportskih objekata. Najbliža međunarodna zračna luka je lako dostupna, samo 50 km.

Ostale pogodnosti:

• Godišnja naknada za održavanje zajedničkih prostorija iznosi 3.000 EUR.

• Vlastito parkirno mjesto neposredno ispred kuće.

Ova kuća je idealan izbor kako za stalni život tako i za nezaboravan obiteljski odmor ili investiciju s potencijalom za iznajmljivanje.

Ne propustite ovu iznimnu priliku - dom uz more gdje možete svakodnevno uživati u miru, prekrasnom pogledu i opuštanju u zatvorenom naselju.

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
198 m2
Zaplet
200 m2
Korisna površina
174 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
198 m2
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00