Prostrane 2 sobe u luksuznom kompleksu Harmony Palace, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 14651
74,900 €
Područje 47 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/7
More 500 m
Naknada za uslugu 21 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam ekskluzivan 2-sobni stan ukupne površine 47 m², koji se nalazi na četvrtom katu sedmerokatnice u prestižnom kompleksu Harmony Palace u Sunny Beachu, Bugarska. Apartman se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om i balkona s prekrasnim pogledom. Ovaj moderno i stilski uređen stan idealan je kako za vlastiti život tako i kao investicija za najam.

Glavne prednosti apartmana:

Udaljenost od plaže: Samo 500 metara od prekrasne pješčane plaže.

Kompletna oprema i odmah spreman za korištenje.

Savršena lokacija u središtu Sunčane obale s izvrsnim pristupom svim uslugama i atrakcijama.

Godišnja naknada za održavanje: 21 EUR/m².

O kompleksu Harmony Palace: Kompleks Harmony Palace je luksuzni stambeni projekt koji radi tijekom cijele godine i pruža širok raspon usluga i pogodnosti vlasnicima i njihovim gostima. Nalazi se na odličnoj lokaciji na Sunčanoj obali, samo 500 metara od plaže. Idealan je za one koji traže udoban i ugodan život sa svim sadržajima na dohvat ruke.

Sadržaji i usluge u kompleksu Harmony Palace:

Spa centar s postupcima opuštanja.

Sportska dvorana sa modernom opremom.

Otvoreni bazen i bazen za djecu.

Dječje igralište i vanjske rekreacijske površine.

Pergole i zone za opuštanje u vrtu.

24-satna recepcija, zaštitarska služba i video nadzor.

Parking za stanare.

O lokaciji Sunčana obala - idealna destinacija za odmor i investiciju

Sunny Beach je najveće i najpoznatije ljetovalište na bugarskoj obali Crnog mora, smješteno samo 30 km sjeverno od Burgasa. Područje je poznato po 8 km dugoj plaži s finim zlatnim pijeskom, postupnim ulaskom u more i odličnim klimatskim uvjetima, koji ga čine idealnim za obitelji s djecom i starije osobe. U naselju ćete pronaći brojne kafiće, restorane, trgovine i mjesta za zabavu.

Sunčana obala također je tražena zbog svoje živahne atmosfere, brojnih kulturnih događanja i festivala tijekom ljetne sezone. Šetnica koja se proteže duž plaže povezuje Sunčanu obalu s povijesnim gradom Nessebarom koji je pod zaštitom UNESCO-a. U blizini resorta nalaze se i brojne atrakcije, uključujući vodeni park Action koji nudi tobogane, bazene, restorane i druge sadržaje za sve generacije.

Zašto kupiti nekretninu na Sunčanoj obali preko MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

MY PROPERTY BY THE SEA je renomirana tvrtka s dugogodišnjim iskustvom na bugarskom tržištu nekretnina. Specijalizirani smo za prodaju i upravljanje nekretninama na popularnim lokacijama uz more kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloj i Pomorije. Pružamo cjelovitu uslugu od A do Ž, uključujući pravne savjete, pomoć pri kupnji, najmu nekretnine i postprodajne usluge. Mi smo lokalni stručnjaci na koje možete računati!

Tražite li svoj stan iz snova uz more ili priliku za investiciju na Sunčanoj obali, ne ustručavajte se kontaktirati nas! Rado ćemo Vam pružiti više informacija i organizirati obilazak ovog prekrasnog apartmana.

Kat
4
Broj katova
7
Izgled
2+kk
Područje
47 m2
Korisna površina
41.36 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
180 m
Liječnik
1 km
Kafić
300 m
Restoran
190 m
Bar
160 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00